Kontakt oss
SEND
Vår adresse:
Norge: Ila Alle 72, 1605 Fredrikstad
Mobil: (+47) 41 42 20 20
Spania: Carrer Montserrat Caballé 14, viv. 13, La Marina
Login form
Sorry, User can NOT register!

Dunas Victoria II, 3 soveroms leilighet nær stranden i Oliva, Valencia

Dunas Victoria II Complex ligger på den mest uslåelige beliggenheten noen få meter fra sjøen. Det er bygget opp av leilighetsbygg i store lukkede områder, med felles svømmebasseng og parkeringsplasser med boder. Bygget med materialer av topp kvalitet, husene har store terrasser, fra første etasje til tredje etasje og toppleilighetene med solarium. Alt dette omgitt av alle nødvendige tjenester for å nyte ferien eller å bo hele året. Tilgjengelig med 1,2 og 3 soverom.

Read more...

Villas Victoria III, 3 soveroms villa i rekke i El Verger – Denia

Individuelle Bungalower/Villaer i et privilegert område i El Verger kommunen. Bygget på tomter på opptil ca 380m2, med materialer av topp kvalitet. Leilighet på bakkeplan med 3 soverom, 2 bad, stue, kjøkken, vaskerom, store utendørs terrasser, hageområder og privat basseng (valgfritt). Du kan nyte strendene i Vergel-Denia.

Byen El Verger ligger i en del av Girona-elvedeltaet. Denne egenskapen gjør jorda rik på næringsstoffer og vann som sitrusfrukter og grønnsaker favoriseres med. Du kan gå til de mange strendene i kommunen, og du vil kunne nyte de omfattende og mest populære strendene i byen.

Verger – strendene, takket være kvaliteten på det gjennomsiktige vannet, vil være det ideelle stedet for de som liker å dykke. Du vil kunne observere den marine floraen og faunaen som omgir oss.

På grunn av deres nærhet til mange av Denias strender, har de blitt tildelt det blå flagget som en anerkjennelse for kvaliteten på tjenestene og fasilitetene til disse strendene.

Read more...
NorwegianEnglishSpanishDutchGermanFrenchItalianRussianSwedishDanishIcelandicFinnish