Kontakt oss
SEND
Vår adresse:
Norge: Ila Alle 72, 1605 Fredrikstad
Mobil: (+47) 41 42 20 20
Spania: Carrer Montserrat Caballé 14, viv. 13, La Marina
Login form
Sorry, User can NOT register!

Lirios Design, 3 soveroms luksusvilla med superb utsikt i Cumbre del Sol

Lirios Design er praktfulle sørøstlig vendt villaer med privat og inngjerdet tomt, hage, basseng, parkering, dekorasjoner, gulvvarme, klimaanlegg, kjøkken utstyrt med hvitevarer, energiklasse A og fantastisk havutsikt.
Eksklusiv villa med moderne design som ligger i utviklingen av Residential Resort Cumbre del Sol. En konsolidert boligsone på Costa Blanca med fantastisk havutsikt og utmerket klima som kan nytes hele året. Villaen har 3 doble soverom, med romslige garderober, to av de 3 soverommene har egen terrasse, og soverommet har eget bad og direkte tilgang til hovedterrassen og bassenget. Alt på ett plan, og avrundet med en romslig stue hvor man kan nyte utsikten, spisestue, fullt utstyrt kjøkken og et andre bad,


Det er et boligområde i Cumbre del Sol urbanisering, av individuelle villaer, hver med sin egen tomt med grensevegger, parkeringsplass, privat basseng og hage. Villaer som har alle tjenestene som er tilgjengelige innen den etablerte Cumbre del Sol-urbaniseringen, som har et shoppingområde med supermarked, frisør, apotek, barer og restauranter, den internasjonale skolen Lady Elizabeth School og et omfattende utvalg av utendørssport med tennis- og padlebaner, turstier, rideskole, strand og viker med strandbarer. Og alle restaurantene og fritidsmulighetene som er tilgjengelige i de nærliggende byene Benitachell, Javea (bare 7 km unna) og Teulada-Moraira (bare 4 km unna), som alle er internasjonalt anerkjente prestisjetunge turistmål.

Read more...

Magnolias Sunset, 3+ soveroms stor villa med havsutsikt i Cumbre del sol

Magnolias Sunset villa ligger i hjertet av Cumbre del Sol Residential Resort, et eksklusivt reisemål for ferieperioder, og har en fantastisk beliggenhet som kombinerer privatliv og unik utsikt over havet.

Eiendommene er delt inn i 3 soverom, 2 bad, et moderne kjøkken med separat pantry, oppholdsrom med direkte tilgang til terrassen og hagen og et område som lar deg utvide huset i antall soverom eller lage en tilleggsbolig.

 

PS: Kart og avstander er estimater

Read more...

Villa Cristina III, 3 soveroms flott villa i Sucino, Costa Calida

Villa Cristina III er en fantastiske moderne 3 soverom (alle ensuite), 4 bad villa som ligger i hjertet av Sucina – Bare 8 individuelle eiendommer hver med sitt eget private basseng bare 15 minutter fra strendene.

Villaene er fordelt på 2 plan og består av en stor romslig åpen planløsning med spiseplass, separat vaskerom, liten garderobe og kjøkken med frokostbar – fullt utstyrt og baseenheter utstyrt med induksjonstopp, stekeovn og designer avtrekksvifte.

De 3 doble soverommene har eget bad med garderober, det ene ligger i første etasje med store terrassedører som fører til terrassen og ytterligere to soverom ligger i 2.etasje og igjen med terrassedører som fører til en stor privat takterrasse – (tilgang til dette er også tilgjengelig fra underetasjen uten å gå via soverommene).

Eiendommene har en stor hage med en innkjørsel som fører til parkeringsområdet, stort L-formet basseng med boblebad og fossefall.

Eiendommene kommer også med forhåndsinstallert air-con og forhåndsinstallasjon for satellitt-TV.

Denne eksklusive FASE III-utviklingen av bare 8 private hjem ligger i et boligområde, rett overfor et parkområde – nær alle fasiliteter, gangbart til sentrum av byen (8 minutter) med en rekke barer, butikker og restauranter. Mar Menor og alle fasilitetene den har å tilby ligger bare en kort 15-minutters kjøretur unna, det er mange golfbaner i nærheten, og den nye Murcia internasjonale flyplassen i Corvera ligger bare 25 minutter unna.

Read more...

Quesada Sun, 3 soveroms rekkehus nær golfbanen i Rojales

Vi har nå gleden av og kunne presentere disse lekre rekkehusene som bygges i den koselig spanske landsbyen Rojales – som bl.a. Ciudad Quesada er en del av.

Disse boligene legger ikke langt unna sentrum av Rojales, rett ved Rio Segura – så her vil det bli både sentrumsnært og landlig på en og samme tid.

Quesada Sun består av 17 rekkehus i 2 etasjer med private tomter med terrasse, parkeringsplass og privat basseng. De består av et oppholdsrom, kjøkken, 3 soverom, 2 bad, kjeller og valgfritt takterrasse med fantastisk utsikt. Alle husene er nøye designet med materialer av høy kvalitet for å tilfredsstille behovene til den mest kresne.
Boligene kommer med kjeller under hele huset (kjelleren leveres “halvferdig” – som vil si umalte vegger, gulv og tak. Hele kjeller-arealet er på 67,82 m2.)
Boligene leveres også med ferdig pent beplantet og opparbeidet hage, samt svømmebasseng på 6 x 2,5 meter.

Huset leveres som standard uten takterrasse, men med en koselig terrasse i 2. etasje.

Ønskes huset derimot levert med takterrasse (med et kjøkken), så er dette også mulig, og koster 12.900€.

Inkludert i prisen får du også:

 • Elektriske persienner på alle soverom
 • Koketopp og avtrekksvifte på kjøkken
 • Fullt ferdige baderom
 • Innvendig og utvendig belysning

Innhold 1 etasje:

 • Romslig stue med åpen kjøkkenløsning
 • Dobbeltsoverom med direkte adgang til bad
 • Bad
 • Patio med doble dører fra soverommet
 • Trapp opp til 2. etsaje

Innhold 2. etasje:

 • Hovedsoverom med ‘walk-in’ garderobe og direkte adgang til bad
 • Dobbeltsoverom
 • Bad
 • Utgang til terrasse
 • Trapp fra terrassen opp til takterrasse (valgfritt)

Området:

Residencial Quesada Sun ligger i et av de vakreste og fredeligste områdene i byen Rojales, omgitt av natur og svært nær alle tjenestene som byen tilbyr. Den utmerkede beliggenheten gjør boligen til et perfekt valg for de som søker et rolig miljø uten å ofre komfort og bekvemmelighet med å bo i hjertet av byen.

Det er også en tur/sykkelsti langs elven Rio del Segura hele veien til Guardamar sin fantastiske strender.

 

Read more...

Benimar Apartamentos, 2 soveroms leilighet med takterrasse i Benijofar

Moderne leiligheter med 2 soverom og takterrasse i Benijofar.

Alle leilighetene har 2 soverom, 1 bad, stue med åpen kjøkkenløsning og terrasse. Leilighetene er fullt møblerte og har klimaanlegg.

Boligen har felles basseng og takterrasse.

Byen Benijofar ligger bare 10 minutter fra de hvite sandstrendene i Guardamar, La Mata og Torrevieja og nær Sierra Orihuela-fjellene. Alle fasiliteter er en kort spasertur unna: barer, restauranter, banker, apotek, legesenter, rådhus og skole. Alicante flyplass er det omtrent 30 minutter med bil.

Read more...

El Oliverón, 3 soveroms stor villa med kjeller i Guardamar del Segura

El Oliverón er et kompleks med 22 eiendommer i tre etasjer pluss en kjeller i Guardamar del Segura.

Alle eiendommene har tre soverom og tre bad, et åpent kjøkken og en stue, samt tre terrasser og takterrasse. Boligkomplekset har et svømmebasseng og et hageområde for beboere, samt en privat garasje.

Dette boligkomplekset ligger bare 600 meter fra strendene La Roqueta og Moncayo , to av de mest kjente strendene i byen. Det er det perfekte stedet for lange turer langs promenaden, som er fullt av spennende restauranter og barer, isbarer, messer … alt som er nødvendig for en flott ferie på Costa Blanca.

Type Terrasse Hage Takterr. Pris Senger Bad Areal
Tripleks 21m2  7,7 10,9 219,950€  3  2 167 m2
Tripleks 76m2    12,3 349,950€  3  2 211 m2
Tripleks 14m2   12,8 299,950€  3  2 160 m2

Read more...

Villa Paris, 3+ soveroms villa med takterrasse og kjeller i Benijófar

Fantastisk ny villa i Spania på ett nivå under bygging i Benijófar/Ciudad Quesada, et eksepsjonelt sted på Costa Blanca, med alle fasiliteter.
Bare 20 minutter fra Alicante flyplass.
Nær de vakre strendene i Guardamar og nær Marquesa golfbane.

Villa Paris er bygget i moderne stil og består av en romslig stue med åpent kjøkken, 3 soverom, ett med garderober og 2 bad.
Eiendommen har også en stor kjeller 119m2, hvor du kan bygge ekstra soverom og bad, spillrom, kino, vinkjeller etc. 

Alle villaene har egen tomt med: terrasse, parkeringsplass, privat basseng og middelhavshage og også takterrasse med utsikt.

Read more...

Benimar Golf, 3 soveroms stor og godt utstyrt villa i Rojales

Residencial Benimar Golf ligger i et av de vakreste og roligste områdene i byen Rojales, omgitt av natur og svært nær alle tjenestene som tilbys av kommunen. Den utmerkede beliggenheten gjør boligen til et perfekt alternativ for de som søker ro uten å gi opp fasilitetene som ligger i hjertet av byen.

Boligen består av 9 villaer i moderne stil på private tomter med terrasse, parkeringsplass og privat basseng. Husene består av en stue, et utstyrt kjøkken, 3 soverom (to av dem med eget bad), 3 bad, en kjeller og et alternativ for en takterrasse (€15.000) med flott utsikt. Alle nøye designet med materialer av høy kvalitet for å tilfredsstille de mest krevende kundene.

Read more...

Villa Luliva, 3 soveroms villa i Benijófar

KUN 1 igjen!
Denne villaene er et fantastisk hjem og har et enestående design i en utrolig omgivelse vest for Benijófar. Stor terrasse og ferdig hage og et stort svømmebasseng hvor man kan plaske rundt på de lange sommerdagene.

Inne finner vi et stort kjøkken atskilt fra resten av stuen og spisestuen. Dette kjøkkenet har et stort pantry / vaskerom som er utmerket for lagring. I stue / spisestueområdet gir de store balkongdørene et lyst og romslig rom som øker følelsen av komfort og avslapning.

Alle soverommene har eget bad med dusj, store vinduer og garderober. En stor terrasse i første etasje gjør at gjestene kan nyte uteområder uten å måtte gå ned.

Read more...

Villa Perl, 3 soveroms villa på hjørnetomt i Benijófar

KUN 1 igjen!
Denne villaene er et fantastisk hjem og har et enestående design i en utrolig omgivelse vest for Benijófar. Stor terrasse og ferdig hage og et stort svømmebasseng hvor man kan plaske rundt på de lange sommerdagene.

3 soverom med eget bad, ett av dem i underetasjen, alle med tilgang til terrasser utenfor, et veldig praktisk gjestetoalett, 6×3 svømmebasseng, en innkjørsel for bilen, og alt dette med en fantastisk design i en hjørnetomt og vendt mot Sørøst. 

Benijofar ligger bare 10 minutters kjøretur fra de lange, hvite sandstrendene i Guardamar og en 20 minutters kjøretur til Alicante flyplass med vanlige flyreiser over hele Europa. I Benijofar vil du finne at alle fasiliteter er en kort spasertur unna; barer, restauranter, banker, apotek, legesenter, rådhus, skole osv., noe som gjør det til et av de perfekte stedene å finne et nytt hjem på Spanias Costa Blanca.

Read more...