Kontakt oss
SEND
Vår adresse:
Norge: Ila Alle 72, 1605 Fredrikstad
Mobil: (+47) 41 42 20 20
Spania: Carrer Montserrat Caballé 14, viv. 13, La Marina
Login form
Sorry, User can NOT register!

Thai Beach, 2(3) soveroms bungalow 100m fra stranden i Santiago de la Ribera

8 Eksklusive bungalower med felles basseng og parkering.
Består av 8 utrolige bungalower bare 100 meter fra sanden på den vakre stranden La Ribera.
Avantgarde designboliger som består av to eller tre (valgfrie) soverom og to bad. Samt parkering og felles svømmebasseng.

Leilighetene i 1. etasje har et privat hageområde, mens Penthouse-eiendommene har takterrasse med flott utsikten.
Hver leilighet har en moderne åpen planløsning til hovedstue og spisestue med glassdører som fører til den private hagen eller terrassen og 2 soverom og 2 bad, hvorav det ene har eget bad. Eiendommene inkluderer også parkeringsplass under jorden.

Disse leilighetene kommer garantert til å selge raskt på grunn av beliggenheten ved stranden, og i løpet av 5 minutters gange er du i sentrum av Lo Pagan. Her finner du alle fasiliteter du trenger fra barer, kafeer, butikker, supermarkeder og noen av regionens mest populære restauranter .

Plantegninger

Oversikt

Tilgjengelig:

Read more...

Villamar IV, 3 soveroms villa i San Pedro del Pinatar

Flotte villaer til salgs i San Pedro del Pinatar, Murcia, Costa Cálida. Disse fantastiske romslige villaene er omtenksomt designet for å gi det perfekte individuelle hjemmet, med romslige terrasser i første etasje, privat basseng og skyvevinduer i stort format.

I andre etasje er det 2 store soverom med stor terrasse fra hovedsoverommet og det andre soverommet, eventuelt til takterrasse. Bare noen få minutter fra hovedgaten i San Pedro del Pinatar, og i nærheten av marina de las salinas, strendene, restaurantene, tapasbarene og sportsfasilitetene.

Valgfrie modifikasjoner:
Takterrasse 14 900 €
Rom + solarium € 23.000
Oppbevaring 4300 €
Rom + takterrasse + toalett € 26.000

Begrenset lanseringstilbud: hvitevarer og lyspakke !!

 

Read more...

Villamar II, 2 soveroms bungalow i San Pedro del Pinatar ved Mar Menor, Costa Calida

Villamar Apartments – Signature Homes – Romslig åpen planløsning med 2 soverom i San Pedro del Pinatar

FASE II NÅ RELASERT  – 16 ultramoderne bungalowstil maisonetter som ligger ved siden av parkområdet i den populære kystbyen San Pedro del Pinatar.

Nydelige nye leiligheter i gangavstand fra sandstranden og butikker, tjenester og restauranter. Boligen har hager og et basseng.

Det er to typer eiendommer: første etasje med veranda og terrasse og ovenpå med privat takterrasse.

Inngangsdøren åpner ut i den store stuen med åpen planløsning med spiseplass og til siden et stort «L» -formet kjøkken – perfekt for de «tapas» øyeblikkene hele dagen …
Nyt det naturlige sollyset med de store skyvedørene foran som tillater massene av lys inn.

På baksiden er et familiebad med servant, toalett og dusj og 2 romslige soverom – hovedsoverommet har eget bad. Begge soverommene har tilgang til bakre uteplass.

VIRITUELL TUR

Read more...

Marau Beach, 2 soveroms leilighet rett ved stranden i Mar Menor i Santiago de la Ribera, Costa Calida

Marau Beach, et fantastiskt kompleks rett ved strand og strandpromanade i lagunen Mar Menor, en perfekt bolig i Spania!

Residencial Marau Beach ligger i Murcia-regionen på Costa Calida. Et område med 320 soldager per år, og en behagelig gjennomsnittstemperatur på over 18 grader. Selve prosjektet bygges praktisk talt på stranden med nærhet til koselige barer, restauranter og cafeer. Dette er et spansk, rolig feriested som mange livsnytere har fått opp øynene for de siste årene.
Praktisk talt på stranden ved Mar Menor
Perfekt beliggenhet for deg som elsker strandliv og vannaktiviteter
Gangavstand til dagligvareforretning

Generelt

16 fantastiske strandleiligheter med nydelig, felles bassengområde og jacuzzi. Alle med 2 sov/2 bad. Velg mellom bakkeplan med to terrasser og toppetasje med privat takterrasse. Unik beliggenhet praktisk talt på stranden. Garasjeplass inkl.

Betalingsbetingelser:
3.000€ reservasjon
15% + moms (10%), kontrakt skrives
15% + moms (10%), januar-21
Resten ved ferdigstillelse, mars 2022

Finansiering
Vi kan hjelpe til med gode finansieringstilbud i spansk bank.

Adkomst/Tomteforhold

Rett ved stranden. Kun lokalveien som skiller prosjektet og stranden. Enkel adkomst. Flere mindre kyststeder innen kort avstand. Rikelig med koselige cafeer og restauranter i området.

Innhold

Stue
Kjøkken med avtrekksvifte, ovn og koketopp
2 soverom
2 bad, begge med servantskap og dusjvegg
Garderober i soverommene
Forberedt for Aircondition
Muligheter for tilpasninger så som gulvvarme

Read more...

Belich II, 2 soveroms bungalower nær Mar Menor i San Pedro del Pinatar

Nylig utgitt prosjekt av leiligheter i Lo Pagan/San Pedro del Pinatar, som ligger på Costa Cálida. Alle de nødvendige daglige fasiliteter ligger like ved, noe som gjør byen til det ideelle stedet for fastboende hele året og for ferie. De vakre strendene i Mar Menor og de berømte gjørme badene ligger mindre enn 10 minutter unna med bil. Området har gode veiforbindelser til de største byene i området, og Murcia internasjonale lufthavn ligger bare 30-minutters kjøretur unna.

Prosjektet består av boligblokker i to nivåer, og tilbyr leiligheter i første etasje med en stor terrasse, og leiligheter i toppetasjen med et privat takterrasse. Alle leilighetene har 2 soverom og 2 bad, en romslig stue med åpen planløsning, kjøkken og spiseplass. Begge soverommene har garderobeskap, og Hovedsoverommet har eget bad. Du får tilgang til terrassen fra salongen og Hovedsoverommet. For leiligheter i øverste etasje kan du få tilgang til den private takterrasse fra terrassen. Hver leilighet inkluderer forhåndsinstallasjon for AC, og en privat parkeringsplass.

I fellesområdet finner du et stort hageområde og 2 store bassenger med barneområde.

Tittel Eiendomstype Pris Senger Bad Eiendomsstørrelse Tilgjengelighetsdato
Toppetasjen Duplex stil Leil – solarium 159 000 €  2  2 116 m2
Bakkeplan Leilighet i tosidig stil – terrasse 135.000 €  2  2 99 m2
Toppetasjen Duplex stil apt – solarium 155.000 €  2  2 116 m2
Read more...

San Pedro Villas, 2 soveroms bungalow i San Pedro del Pinatar

I San Pedro del Pinatar finner du denne fantastiske boligen.
Leiligheten har to soverom, to bad, stue og kjøkken i åpen planløsning. Her kan du fullt ut glede deg med gode venner i kombinasjon med alt som er bra med Spania og varmen.

Som eier av denne fantastiske leiligheten vil du ha din egen parkeringsplass og tilgang til et nydelig felles basseng for de late dagene du ikke vil gå ned til stranden. Leiligheten ligger i et rolig område med nærhet til sjøen, restauranter og fasiliteter.
Man kan velge enten leilighet i bakkeplan med egen hage, eller den øvre delen, som innehar en takterrasse.

San Pedro del Pinatar er en sjarmerende spansk landsby som ligger omtrent 50 minutter fra Alicante flyplass. Her møtes Middelhavet og Europas største saltvannslagune, Mar Menor. San Pedro del Pinatar er bl.a. Leiren er kjent for sitt leirebad som romerne skal ha oppdaget for 2000 år siden, og er rik på mineraler og full av næringsstoffer som er bra for huden, for eksempel skjønnhetsbehandling, som hjelper mot psoriasis og revmatiske problemer.Nye bungalower i vakre San Pedro del Pinatar ved siden av sandstrendene i Mar Menor, har Groundfloor en privat hage og etasje på toppetasjen. 2 soverom og 2 bad, moderne kjøkken, terrasse, parkering, felles basseng, alle fasiliteter i nærheten

Ekstrautstyr inkluderer luftkanal med forhåndsinstallasjon, felles svømmebasseng og garasje. Visninger anbefales på det sterkeste.

 

Tittel Eiendomstype Pris Senger Bad Eiendomsstørrelse Tilgjengelighetsdato
Bakkeplan Duplex – terrasse – hage 175.000 €  2  2 76 m2
Bakkeplan Duplex – terrasse – hage 159 000 €  2  2 74 m2
Bakkeplan Duplex- terrasse – hage 149.000 €  2  2 74 m2
Bakkeplan Duplex- terrasse – hage 165.000 €  2  2 76 m2
Toppetasjen Duplex- terrasse – solarium 169 000 €  2  2 68 m2
Toppetasjen Duplex- terrasse – solarium 165.000 €  2  2 66 m2
Toppetasjen Duplex- terrasse – solarium 169 000 €  2  2 68 m2
Read more...

Farallon, 3 soveroms stor villa i San Pedro del Pinatar

Farallon – Villa i Spania – San Pedro del Pinatar

Komplekset består av 12 romslige villaer med perfekt arealutnyttelse i sentrum av San Pedro del Pinatar. Opparbeidet hage med planter, kunstgress og hvite stener. ulighet for privat basseng. Stor takterrasse (52m2) hvor du kan nyte solen hele året.

1 innflyttingsklar villa, 11 boliger ila 2021-22.

Beliggenhet

Dette er Villa i Spania som ligger i Murciaregionen på Costa Calida. Et område med 320 soldager per år, og en behagelig gjennomsnittstemperatur på over 18 grader. Selve prosjektet ligger i San Pedro del Pinatar. Kort vei til Pinatar Arena sports senter og de nydelige strendene ved Mar Menor / Lo Pagan og Middelhavet / Las Higuericas. Her det det kort avstand til koselige barer, restauranter og cafeer. Dette er en ekte spansk landsby som er åpen hele året.

Generelt

Prosjekt med 12 romslige villaer med perfekt arealutnyttelse i sentrum av San Pedro del Pinatar. Opparbeidet hage med planter, kunstgress og hvite stener. Stor takterrasse (52m2) hvor du kan nyte solen hele året.
Totalt areale på 165 m2 på 155 m2 lettstelt og meget trivelig tomt. I første etasje har boligen åpen planløsning med kjøkken og spisestue, dobbel takhøyde i en del av salongen og skyvedører som åpner mot hagen og gir mye lys inne. Det er også et soverom og et bad nede, med adkomst også fra siden av eiendommen. Bod under trappen.
I 2. etasje finner vi 2 store soverom, begge med eget bad og master ett med walk-in closet og privat terrasse.
Privat svømmebasseng inkl.
Det er mulig å bygge et ekstra fjerde soverom oppe og fjerne dobbelttak mot pristillegg.

Betalingsbetingelser
6.000€ i reservasjon
20% innen 14 dager
20% innen tre måneder
Resten ved ferdigstillelse (10 mnd. etter kontrakt). For nøkkelferdige boliger betales reservasjon og resten ved overtagelsen hos notar.

Vi kan hjelpe til med meget gode finansieringstilbud i spansk bank.

Kom ned å se selv, les om våre private visningsturer her.

Innhold

 • Flott kjøkken i moderne, tidløst design
 • Hvitevarer inkl.: Kjøleskap/fryser, keramisk koketopp, avtrekksvifte, ovn, oppvaskmaskin og mikro.
 • Rikelig med garderobeplass
 • Baderom med dusjvegger, servantskap og speil
 • Fliser av høy kvalitet, antiskli fliser på terrassene
 • Preinstallasjon av aircondition i konduktorsystem
 • Utvendige, elektriske persienner i alle soverom
 • Privat svømmebasseng inkl.
 • LED lamper utvendig og i gang nede
 • Lys i kjøkken, baderom, stue, walk-in garderobe, hage og takterrasse
 • Umøblert.

Adkomst/Tomteforhold

Selve prosjektet ligger i sentrum i San Pedro del Pinatar. 12 eneboliger i et etablert boligområde.

Standard

Gjennomgående god standard, moderne og med bra materialvalg i nøytrale farger. Bra finish.

 

Type Tomt Takterrasse Pris Senger Bad Areal Tilgjengelighet dato
Villa 157,31m2 52,33m2 285,000€  3  2 165 m2  + 10 mnd
Villa – show house 155,66m2 52,33m2 295,000€  3  2 165 m2
Villa 157,16m2 52,33m2 283,000€  3  2 165 m2 + 10 mndFarallon
Read more...

Residencial El Capricho, 3 soveroms stor Villa i rekke i San Pedro del Pinatar

FREMSTILLING AV 6 LUKSUSHUS I SAN PEDRO DEL PINATAR

Residencial El Capricho ligger på et eksklusivt sted i San Pedro del Pinatar.

Gjennomtenkte løsninger i alle detaljer, romslige, lyse arealer.
Prosjekt utført av prestisjetunge arkitekter med internasjonal erfaring og med et team av spesialister innen interiørdesign, som bruker sin magi for å gi den beste visuelle og fysiske bruken av alle arealer, og skaper et unikt og personlig miljø i din villa i Spania, designet spesielt for deg og din familie.

Hjem med integrert stue-spisestue-kjøkken, med 3 og 4 soverom, hovedsoverommet er en suite med garderobe inkludert, 3 komplette bad, med en lukket uavhengig garasje.

Residencial Capricho-hjem er tilpassbare før ferdigstillelse.

Type Tomt Pris Sov Bad Areal
Villa 169.04m2 315,000€  3  3 184 m2
Villa 177,86m2 320,000€  3  3 184 m2

Read more...

4 soveroms rekkehus nær stranden ved Mar Menor, i San Pedro del Pinatar Costa Calida

Kun et steinkast fra stranden i Mar Menor ligger dette rekkehuset mellom Lo Pagan og San Pedro del Pinatar. Ligger nær alle fasiliteter. Ønsker du en bolig i Spania nær strand og nær «alt», kan denne være verdt en nærmere titt.  Komplekset som denne er en del av (Res. Villa Alegría), ble ferdigstilt i 2002. Boligen har 4 soverom og 2 bad, egen hage og inkluderer; AC, hvitevarer og er delvis møblert.

35 m²  valgfritt garasje   (+ € 10.000)

Read more...

Mar Blanco II, 2 soveroms Bungalow ved stranden i El Mojon/San Pedro del Pinatar

Føl Middelhavet … Hvis du noen gang har drømt om å ha bolig i Spania ved sjøen, er det akkurat det du har lett etter.
Den moderne stilen kombinert perfekt med ekspert håndverk og arkitektur er designet for å dra full nytte av det fantastiske klimaet i denne fantastiske regionen. Husene har åpne områder og terrasser som får deg til å føle magien i Middelhavet, solen og havbrisen …

Mar Blanco II ligger i Playa del Mojón-området, omgitt av offentlige tjenester, og som en ekstra bonus; for sportsinteresserte ligger ved siden av Pinatar Arena, regnet som et av de beste sports- og treningssentrene i provinsen Murcia …

El Mojón er en by som ligger ved sjøen, som hører til i enden av provinsen Alicante og starten på Murcia-regionen.

Mot sør kan du nyte den vakre lokale floraen og faunaen med naturparken Salinas og Arenales of San Pedro del Pinatar …
El Mojón-stranden er den sørligste, da den viker vei til landene i Murcia-regionen. Med rikelig gylden sand ligger stranden ved siden av en imponerende sanddyne og foran et område som er veldig egnet for sportsdykking.
Hele den marine sektoren fram til Cabo Roig er en del av et sted med enorm samfunnsinteresse. Mens den andre delen av lokaliteten tilhører San Pedro del Pinatar, i Murcia-regionen. Mot sør kan du nyte den vakre lokale floraen og faunaen med naturparken Salinas og Arenales of San Pedro del Pinatar … 

FOR DIN SIKKERHET

 • Pansrede dører (med 4 hengsler, 3 lukkpunkter og antikobberbar).
 • Doble glassvinduer med luftkammer.
 • Fasader på dobbel vegg med isolerende indre kammer.
 • Rekkverk i rustfritt stål (på trapper) og glassbrystplater.

FOR DIN KOMFORT

 • Elektrisk installasjon av høy kvalitet. (Opp til 9 200 W).
 • Punkter av telefon , TV og Freeview i salongen og i alle soverom.
 • Porselen fliser gulv og gulvlister i hele huset .
 • Fliser på kjøkken og bad er førsteklasses , og sikrer dermed vanntetting.
 • Marmor trapp .

GENERELT

 • Anlagte områder med sklisikkert fortau og hvitt grus .
 • Alle hjem vil være utstyrt med garderober med en dør og foret med hyller, skuffer etc.
 • Møbler, kraner og speil på alle bad.
 • Belysning pakke inne i huset.
 • Kjøkkenapparater . (Keramisk komfyr, stekeovn og avtrekk).
Read more...