Kontakt oss
SEND
Vår adresse:
Norge: Ila Alle 72, 1605 Fredrikstad
Mobil: (+47) 41 42 20 20
Spania: Carrer Montserrat Caballé 14, viv. 13, La Marina
Login form
Sorry, User can NOT register!

Villacosta Club Terrace, 2 soveroms leilighet nær golfbanen i Villamartin

Villacosta Club Terrace Apartments – Villamartin
Vi er glade for å kunngjøre lanseringen av dette nye prosjektet «Villacosta club» (Terrace Apartments). Alle de 34 leilighetene har store terrasser, gulvvarme, og flott sjøutsikt.
Hvis du er på jakt etter en leilighet i Spania, nær golfbaner og med havutsikt, bør du ta en titt på disse.
Villacosta club ligger på Orihuela Costa, nærmere bestemt i Villamartin, som er et veldig populært område, omgitt av tre flotte golfbaner (Villamartin, Las Ramblas og Campoamor).

Leilighetene:

Leilighetene består av 2 soverom og 2 bad, separat kjøkken og en romslig stue med tilgang til en bred overbygget terrasse. Leilighetene er utstyrt med gulvvarme på badet, og preinstallasjon av klimaanlegg.

Residential Villa Costa Club har et stort hageområde med svømmebasseng, boblebad og et treningsstudio eksklusivt for eierne.
Hver av eiendommene har underjordisk parkeringsplass og en bod.

I nærheten av dette komplekset ligger Commercial Centre La Fuente med alle fasiliteter som barer, restauranter, supermarkeder, banker, etc. La Glea Beach i Campoamor,

La Zenia Beach og det berømte kjøpesenteret, Zenia Boulevard ligger bare noen få minutters kjøretur herfra.

Read more...

Villa Marina IV, 3 soveroms villa med takterrasse og basseng i San Miguel de Salinas

Disse attraktive designvillaene bygges nå og kan tilpasses dine behov.
I første etasje er det romslig stue, kjøkken, vaskerom, soverom og bad. Stuen har en enorm glassflate som skaper inntrykk av et enormt rom. I første etasje er det to soverom og to bad, begge med eget bad. På dette nivået er det også en romslig solterrasse. En trapp fører oss videre til øverste etasje hvor det er en enorm takterrasse med fantastisk havutsikt. Tomtene på minimum 200 m2 gir nok plass til svømmebassenget.
I kort avstand er det noen gode restauranter, et stort kjøpesenter, stranden og en marina.

Read more...

Villa Marina III, 3 soveroms villa med takterrasse og basseng i Villamartin

Flott villa med 3 soverom ikke langt fra Villamartin Golf

Disse moderne 3 soverom og 3 bad eneboligene kombinere et nytt konsept av stil, design og kvalitet, med enkle linjer som skaper flotte og elegante boliger som ligger nær den prestisjetunge Villamartin Golf Course.
Alle villaene ligger på en solrik tomt med sørlig retning fylt med lys og perfekt for å nyte solen på terrassen, balkongen eller på den store takterrassen. Inne villaene vil du ha en stor åpen stue på grunn av de store doble dørene som gir store mengder lys i. I tillegg til dette er det en flott terrasse tilgjengelig i første etasje og privat solarium. Det er også mulig å bygge seg en kjeller i villaen.
Bare noen få minutters gange fra den lokale supermarked og andre fasiliteter, er utviklingen mindre enn 4 km fra La Zenia stranden, en kort kjøretur fra kjøpesenteret La Zenia Boulevar og Villamartin golfbaner. De internasjonale flyplassene i Alicante (45 minutter) og Murcia (25 minutter) og moderne sykehus i Torrevieja (15 minutters kjøring) er andre viktige punkter.

Read more...

7 soveroms spektakulært slott-lignende villa i åsene i Cabo Roig, Castillo de Don Juan, nær Los Dolses

Vil du eie et «slott» i Spania med eget saltvannsbasseng, massiv takterrasse, 7 soverom, bar i hagen, og 2 ekstra bygg i hagen for overnattingsgjester, og hele 380m² i boareale?
Dette er en spektakulær villa i slottsstil. Den består av 3 hus med separate innganger. Totalt er det 7 soverom, 5 bad, 3 stue / spisestue, 3 kjøkken. Huset har en kjeller og en takterrasse med havutsikt. Huset inkluderer også sentralvarme, peis, AC og hvitevarer!

På tomten finner vi parkeringsplass for bil, sommerkjøkken, barområde, dusj med toalett og saltvannsbasseng og fossefall.

Read more...

Alcores II, 3 soveroms villa i rekke i rolig omr. i San Miguel de Salinas

LOS ALCORES VILLAGES ligger på en odde, med det fantastiske landskapet Las Lagunas de Sal de Torrevieja og Middelhavet i bakgrunnen, reist i boligområdet Los Altos de San Miguel.

Bare 2,5 kilometer langs CV-941 fra den sjarmerende byen San Miguel de Salinas; en typisk by fra Vega Baja Alicante, en by som tilbyr alle typer tjenester.

Nærheten til store byer som Torrevieja, Orihuela, San Javier, … lar deg ha alle de essensielle tjenestene i nærheten (sykehus, universitet, kjøpesentre, fritid, strender, …).

LOS ALCORES VILLAGES har en eksepsjonell kommunikasjonsrute: den har enkel og nær tilgang til AP-7 (2,5 kilometer) som letter kommunikasjon med Murcia, Alicante og Cartagena på mindre enn 45 minutter.

VIRITUEL VISNING

Alcores 2

TypePrisSengerbadArealTilgjengelig
Duplex168,00 € 3 3102 m2Ja
Duplex159,00 € 3 3102 m2Ja
Duplex157,00 € 3 3102 m2Ja
Duplex173,00 € 3 3102 m2Ja
Duplex164,00 € 3 3102 m2Ja
Duplex154,00 € 3 3102 m2Ja
Duplex147,00 € 3 3102 m2Ja
Duplex141,00 € 3 3105 m2Ja
Duplex146,00 € 3 3102 m2Ja
Duplex167,00 € 3 3102 m2Ja

Plantegninger:
Typologi 7 – I37
Typologi 9 – E27
Typologi 9 – J38
Typologi 11 – G28
Typologi A
Typologi B
Typologi C

Read more...

Blue Lagoon Paradise, 2 soveroms leiligheter nær alle fasiliteter og mellom golfbanene i Villamartin

Denne lille utviklingen med kun 4 penthouse-leiligheter med 2 soverom og 1 bad, og hver med en privat takterrasse, ligger i Villamartin, svært nær en rekke fasiliteter.

Eiendommene har åpen stue/kjøkkenløsning med direkte utgang til romslig terrasse, to soverom med innebygde garderober og bad. En felles utvendig trapp gir tilgang til hver leilighets private takterrasse og til felles bassengområdet.

Tilgjengelighet:
Toppleilighet 53 m2 byggestørrelse + 12 m2 terrasse + 41 m2 takterrasse
Toppleilighet 58 m2 byggestørrelse + 22 m2 terrasse + 53 m2 takterrasse
Toppleilighet 52 m2 byggestørrelse + 96 m2 terrasser + 38 m2 tak terrasse

Priser og tilgjengelighet kan endres, så kontakt oss for oppdaterte detaljer og plantegninger.

Om beliggenheten:
Denne utviklingen ligger svært nær et bredt spekter av lokale fasiliteter, inkludert et stort utvalg av barer og restauranter. Det er tre forskjellige golfbaner innen bare en kort 5-minutters kjøretur, og et utvalg av vakre sandstrender kan bli funnet innen 10 minutter. Villamartin er et veldig populært reisemål for permanent opphold og korte ferier, og tilbyr en kvalitetslivsstil under solen.

Read more...

Valentino Golf II, 2 soveroms leilighet nær Villamartin golfbane

Vi har fornøyelsen av å  kunne tilby leiligheter i prosjektet Valentino Golf II i Villamartin. Det er to bygg, og det ene har sydvendte leiligheter, den andre østvendt. Leilighetene  ligger på tomter med størrelser fra 72m2 til 195m2. Leilighetene er bygget på forskjellige nivåer, noen har romslige terrasser og andre store takterrasser. Inne i leiligheten finner du et stort og åpent kjøkken/allrom og to store soverom, hvor mastersoverom har eget bad. Alle rom  kommer med innebygde garderober.

Leilighetene har adgang til felles basseng samt store grønne områder, det er stor mulighet til å hygge seg med familie og venner. Parkering i kjeller er også tilgjengelig  hvis  du vil ha din bil stående i skyggen.

Beliggende i området Villamartin har du kun kort gangavstand til det berømte Villamartin Plaza, hvor du finner en fantastisk atmosfære omkring de mange barer og restauranter. Leilighetene ligger også tett på det populære kjøpesenteret ​​La Zenia Boulevard.

I  ​​Villamartin finner du golfbanen Villamartin og like utenfor Villamartin ligger golfbanen Las Ramblas og Campoamor Golf. Begge baner med flott design og spektakulær utsikt. Innenfor 20 minutter ligger det ikke mindre enn 7 forskjellige og utfordrende golfbaner.

Den kuperte og  grønne natur gir området mange utsiktspunkter til Middelhavet, Torrevieja by og resten av Orihuela Costa. Den fantastiske utsikt,  den sjarmerende arkitektur og de fordelaktige priser har resultert i at Villamartin er et av de mest populære områder å kjøpe bolig i.

Priser og tilgjengelighet

Read more...

Villa Galán, 3+ soveroms villa nær golfbaner i Villamartin, San Miguel de Salinas

Et nytt boligkomplekse som består av 6 frittliggende villaer som ligger i Villamartin. Hver villa har en uavhengig tomt, parkeringsplass, takterrasse, valgfritt basseng og noen villaer kommer ferdig med kjeller.

Denne frittliggende villaen består i første etasje av et fullt utstyrt kjøkken med åpen planløsning, lys stue / spisestue, et individuelt soverom, bad, vaskerom. Trapper fører deg til første etasje hvor du har to doble soverom begge med eget bad og tilgang til store terrasser. Det er en kjeller som får naturlig lys, ventilasjon og bad. Det er en mulighet for å ha både 4 og 5 soverom mot en ekstra kostnad.
Du kan også bruke kjelleren som et spillerom, kinorom osv.

Villaen har havutsikt, elektriske persienner, sikkerhetsdør, garderober i alle soverom, innvendig og utvendig belysning, forhåndsinstallasjon for klimaanlegg, solarium med avslapningsområder, kjeller, privat parkeringsplass, hage, terrasser, valgfritt basseng mot en ekstra kostnad.

For ytterligere informasjon, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

OMGIVELSER
Boligen ligger noen få minutter fra Campoamor og La Zenia strender med blått flagg i et konsolidert område «El Galan-Eagles Nest», et privilegert sted der internasjonale familier bor: Engelsk og skotsk, norsk og nederlandsk, belgisk og spansk familier, etc .

Plasseringen er uslåelig: villaene ligger i sentrum av et område med utviklet infrastruktur, omgitt av 4 golfbaner kjent på europeisk nivå.

I avhengighet er det to kjøpesentre bare på to kilometer «La Zenia Boulevard» og «La Fuente» med mange restauranter, butikker, supermarkeder og barer.

Spesielt er det å nevne nærheten til «El Limonar», en engelsk-spansk internasjonal skole, akkreditert av NABSS (National Association of British Schools in Spain).

NrTomtSengerBadBo ArealTerrasseTOTKjellerBassengPrisKlart
3180,42m2 3 3106,4 m2 91,59 m2154,73m²TilvalgTilvalg289,000€8 mnd
4182,64m²33106,4 m²91,59 m2157,73m²TilvalgTilvalg297,000€8 mnd
5188,3m23 3107,26 m274,82 m2156 m2TilvalgTilvalg299,000€8 mnd
8180,57m23(til 5) 4165,71 m293,47 m2204,9 m2JaTilvalg315,000€8 mnd
9181,71m23(til 5) 4165,71 m293,47 m2204,9 m2JaTilvalg320,000€8 mnd
10211,92m23(til 5) 4165,71 m274,82 m2206,16 m2JaTilvalg325,000€8 mnd

 

Read more...

Palapa Golf, 2 soveroms Leiligheter ved Golfbanen i Villamartin

Prisgunstige leiligheter ved golfbanen.

Palapa Golf består av 44 leiligheter med 2 soverom og 2 bad med store terrasser delt i to faser.
Komplekset består av flere felles grønne områder med stort basseng og garasjeplass for hvert hjem inne i anlegget.
Palapa Golf ligger i Villamartin-området i Orihuela Costa. Golf Club Villamartin har et ekstraordinært design som gjør denne banen til en av de beste golfbanene i Spania.

Orihuela har 16 km med kystlinje med 11 bukter og strender med fin gylden sand som er badet av det varme Middelhavet. Den geografiske beliggenheten og dens utmerkede klimaforhold tillater glede av strendene og realiseringen av nautisk sport gjennom hele året.
Svært nær komplekset, kan du finne de beste strendene og boligområdene i hele Costa Blanca, fire golfbaner og en rekke restauranter og underholdning, blant annet kan du finne kjøpesenteret «La Zenia Boulevard» og sentrum Plaza de Villamartin. Alicante flyplass ligger 45 km unna, kun 30 minutter med bil.

 

 

Read more...

Sun Golf Beach 3 soveroms leilighet ved Villacosta på Orihuela Costa

Sun Golf Beach er et boligkompleks som ligger i et rolig og trygt område, og er fullt utstyrt . I umiddelbar nærhet finner du f.eks. 4 flotte golfbaner, stort shoppingområde, flere strender, supermarkeder, barer og restauranter og så videre.

Dette er en luksusbolig, alle leilighetene og husene er romslige og komfortable. Boligen har et privat parkeringshus og er utstyrt med heiser. Et felles svømmebasseng (stort basseng, barnebasseng og boblebad med varmt vann) vil bli installert i komplekset. Det vil også være en lekeplass og ulike grønne områder.

Altså: Det perfekte stedet å slappe av og nyte området, og for å ha bolig i Spania.

Inkludert:
– Hvitevarer på kjøkkenet (Ventilator, Stekeplater, Ovn, Vaskemaskin, Oppvaskmaskin, Mikrobølgeovn, Kjøleskap) merke Balay eller lignende.

– ACC ved oppførsel, fullt installert
– Parkeringsplass i underjordisk garasje

Overtagelse:
– Andre fase (blokk 34): juni 2019
– Tredje fase (blokk 36): juni 2020

Leilighetene kommer som;
1 sov 1 bad (€94’500-€110’000)
2 sov 1 bad (€122’000-€183’900)
2 sov 2 bad (€119’000-€186’900)
3 sov 2 bad (€169’000-€346’000)

Avhengig av orientasjon, etasje, areal og terrassestørrelse

 

Read more...
NorwegianEnglishSpanishDutchGermanFrenchItalianRussianSwedishDanishIcelandicFinnish