Kontakt oss
SEND
Vår adresse:
Norge: Ila Alle 72, 1605 Fredrikstad
Mobil: (+47) 41 42 20 20
Spania: Carrer Montserrat Caballé 14, viv. 13, La Marina
Login form
Sorry, User can NOT register!

2 soveroms leilighet i et fantastisk kompleks på Playa Flamenca

Fantastisk leilighet i Spania på Res. Jumilla II

Dette er en bolig i 2.etasje, 2 sov/2 bad leilighet med takterrasse med perfekt beliggenhet i Playa Flamenca, få meter fra alt på Orihuela Costa. Komplekset ligger på Calle Victoria, et av Playa Flamenca mest etterspurte områder, i komplekset Jumilla II, nær La Zenia Boulevard og Playa Flamenca Beachfront, noe som betyr at alle fasiliteter er innen gangavstand. Ikke behov for bil, det er et bredt utvalg av strender og golfbaner langs kysten også!
Denne fantastiske eiendommen består av en åpen planløsning med et fullt utstyrt kjøkken; to store dobbelt soverom, master med eget bad, en familie bad med badekar.
Spisestuen har en åpen planløsning og er lyst opp av terrassedørene som leder deg ut på balkongen med utsikt over svømmebassenget. Du vil også ha tilgang til den felles takterrassen.
Fellesområdet lokker med et vakkert svømmebasseng med mange grønne områder for soling i det nydelige spanske klimaet.

Read more...

2 soveroms hjørne-rekkehus med tak-terrasse på Playa Flamenca

Playa Flamenca, Urb. Perla Del Mar, en lys og trivelig quad-villa i Spania på Costa Blanca  mellom Punta Prima og Cabo Roig, 350meter fra det store og flotte kjøpesenteret La Zenia Boulevard.
Dette er en Quad-Villa, det vil si 4 villaer koblet sammen (derfor beskrevet som rekkehus), hver bolig er på 85 kvadratmeter med en egen hage på 85 kvadratmeter, som består av 2 soverom med mulighet for 3. 2 bad, stue med separat spisestue, separat kjøkken med vaskerom, overbygget terrasse, en annen åpen terrasse, stor takterrasse med hav-utsikt, parkering på tomten for mer enn en bil og et vakkert og godt vedlikeholdt basseng. Denne eiendommen selges fullt møblert og utstyrt.

Ca 2,5 km fra stranden og bare få meter fra kjøpesenteret La Zenia Boulevard.

Read more...

2 soveroms villa i rekke, midt imellom La Zenia Boulevard og stranden

En perfekt plassert bolig i Spania, midt i mellom det store kjøpesenteret La Zenia Boulevard og stranden.
Her finner du Res. Golden Zenia, et flott kompleks med 2 og 2 villaer koblet sammen via bakvegg, i kort avstand til «alt».
10min gange både til strand og kjøpesenteret.

Boligen selges fullt utstyrt og møblert.

Read more...