Kontaktskjema
Trykk på ikonet over.
Vår adresse:
Norge: Ila Alle 72, 1605 Fredrikstad
Mobil: (+47) 41 42 20 20
Spania: Carrer Montserrat Caballé 14, viv. 13, La Marina
Login form
Sorry, User can NOT register!

Villa Mandarino, 3 soveroms luksusvilla på Los Colinas Golf & Country Club

Villa Mandarino i Las Colinas Golf & Country Club;
moderne design med uhindret utsikt, 3 soverom, 2 bad og privat basseng.
Veldig privat og rolig beliggenhet med utsikt til naturskogen og sørvest-orientering for å nyte middelhavssolen. Mulighet for endringer mens tilgjengelig utenfor plan. Svært høy kvalitet i konstruksjon og finish og kjente internasjonale merkevarer.

Mandarino-fellesskapet på Las Colinas Golf Resort deler ro, spektakulær åpen utsikt til middelhavsfuruene.

Las Colinas Golf Resort er en av de beste golfbanene i Sør-Spania omgitt av middelhavsfurutrær og ligger i nærheten av Campoamor, hvor Blått Flagg-strendene og Beach Club ligger. For din komfort deler feriestedet alle tjenestene du måtte trenge, som 24/7 vakthold, supermarked, treningsstudio, svømmebassenger, tennis, paddle tennisbaner, basketball, eksklusive restauranter og spa. Det ligger 45 min. fra Alicante flyplass eller 30 minutter fra Murcia flyplass, kun 7 minutter fra kysten, hvor du finner forskjellige strender, restauranter, barer og store kjøpesentre.

Read more...

Villas Rio Verde II, 3 soveroms moderne villa i El Pinar de Campoverde, Pilar de la Horadada, Costa Blanca Sør

Villas Rio Verde, frittliggende villaer med privat basseng og takterrasse i Pinar de Campoverde

Villas Rio Verde 1 ligger i et rolig boligområde som tilhører Pilar de la Horadada kommune. Ligger bare 9 km fra den fantastiske stranden i Las Mil Palmeras . Den har flere grønne områder, beskyttet, hvor du kan beundre naturen og også med alle nødvendige fasiliteter i nærheten.

Utmerket mulighet til å eie en av disse vakre frittliggende villaene i den meget naturskjønne byen eller campoverde.

Tilgjengelige boliger med 3 soverom og 2 bad, fordelt i en etasje pluss takterrasse. De består av stue, åpent designområde, moderne kjøkken, vaskerom og veranda. På uteområdet finner vi en stor hage med privat basseng og parkeringsplass innenfor tomten .

Dette huset inkluderer også mange fasiliteter:
Varme, innebygde garderober, fullt utstyrt kjøkken, motoriserte persienner og LED-belysning.

Pinar de Campoverde er en landsby som ligger på en skogkledd åsside, 8 km innover i landet med utsikt til Middelhavet. Sørvest for landsbyen ligger den berømte Rio Seca naturparken, hvor du kan gå langs elven (vanligvis tørr!). Det er en spektakulær kløft skåret ut av vannet gjennom årtusener gjennom den gule sandsteinen. I området er det også et nytt sportssenter på 20 000 m2 med flere tennisbaner, basketball, fotball og et stort offentlig svømmebasseng. 15 minutters kjøretur fra Pinar de Campoverde tar deg til flere strender; med 4 km sandstrender som strekker seg fra El Mojon til Mil Palmeras, inkludert en liten pen vik ved Torre de la Horadada hvor det også er en marina.

 

Read more...