Kontakt oss
SEND
Vår adresse:
Norge: Ila Alle 72, 1605 Fredrikstad
Mobil: (+47) 41 42 20 20
Spania: Carrer Montserrat Caballé 14, viv. 13, La Marina
Login form
Sorry, User can NOT register!

3 soveroms rekkehus med takterrasse i Los Altos, Torrevieja

Nydelig sørvendt rekke-hus i Spania, med mye eget uteareal til salgs i Los Altos, Torrevieja. Los Altos er en forstad til Torrevieja rett på grensen til Orihuela Costa. Punta Prima-stranden ligger 1 km unna.

Dette er et veldig romslig rekkehus i perfekt stand med luftkondisjonering, parkering for bilen på tomten, en hage foran og bak og en takterrasse. Eiendommen ligger overfor det felles svømmebassenget. Det lukkede komplekset Mariblanca XIII, har en vakker stor hage med barnevennlige lekeområder.

Denne boligen har 3 soverom og 2 bad, en romslig og lys stue og et separat kjøkken.

Alle mulige fasiliteter i umiddelbar nærhet, som for eksempel handelssenteret Punto Marina, fine spanske restauranter og barer, supermarkeder, apotek … Det berømte sykehuset i Torrevieja ligger også i nærheten. Den populære La Zenia Boulevard ligger 3 km unna.

Read more...

5 soveroms Flott nyrenovert Villa m/leilighet i Los Balcones

Dette er en stor og flott Villa nær Torrevieja, i Los Balcones med privat basseng i god størrelse, stor hage og privat Takterrasse med havutsikt, parkeringsplass på tomten for tre biler, og ikke minst en ekstra leilighet i underetasjen!

Totalrenovert tomannsbolig på 157 m² på en tomt på 400 m² med 5 soverom, 3 bad fordelt på to separate eiendommer. I underetasjen har vi en leilighet med 2 soverom, 1 bad, åpen kjøkkenløsning og stor spisestue. Ovenpå er hovedeiendommen, boenhet med 3 doble soverom, 2 bad, åpen kjøkkenløsning med tilgang til hagen, stor spisestue, begge leilighetene er fullt møblerte og utstyrte.
Har kan man leie ut underetasjen, og få en hyggelig inntekt når man har hus i Spania, eller være klar til å ta imot familie og gjester.

Omgitt av alle fasiliteter

Read more...