Kontakt oss
SEND
Vår adresse:
Norge: Ila Alle 72, 1605 Fredrikstad
Mobil: (+47) 41 42 20 20
Spania: Carrer Montserrat Caballé 14, viv. 13, La Marina
Login form
Sorry, User can NOT register!

5 soveroms unik Penthouse leilighet med ekstremt stor takterrasse PÅ stranden i La Mata – Torrevieja

WOW!
Altså, 643m² takterrasse med Jacuzzi,  BBQ og dekorert som et utelandskap. Og utsikten da… man ser hele La Mata stranden og mer til  fra denne unike boligen!
Penthousen ligger i første linje til La Mata, og du ser rett ned på stranden!
Selve boligen er også massiv, men hele 368m². Interiøret og gulv i boligens «bibliotek & bar» og inngangsparti, gir deg en litt «kongelig» følelse.
Boligen kommer møblert, og med hvitevarer og aircondition. Alarmsystem, redskapsrom og garasje. Generelt store flotte gjennomførte rom.

 

Read more...

Paris Playa, 2 soveroms leiligheter 200m fra stranden i La Mata

Paris Playa er et nytt kompleks av leiligheter som ligger i boligområdet ved La Mata. Leilighetene har  2 soverom, og 1 til 2 bad, private terrasser, fellesparkering og hage, og er bygget opp med høy standard. Leilighetene ligger i kort avstand til stranden, bare 200m.

Du kan nyte havet, naturen og de mange tjenestene som tilbys av La Mata.
La Mata er den lengste stranden i Torrevieja, med en lengde på 2,3 km og en promenade langs hele stranden hvor du kan finne mange barer og restauranter og butikker som er åpne hele året, gjør dette til et perfekt sted å ha bolig i Spania.

Read more...

Torremar IV, 2 soveroms leiligheter ved stranden i La Mata – Torrevieja

Innflyttingsklare leiligheter!

Torremar består av 38 leiligheter med stort felles svømmebasseng og store hager.

Torremar IV, Leiligheter med havutsikt;
Ligger kun et steinkast fra La Mata-stranden.

2 soverom 2 bad, åpent stue-spisestue konsept og kjøkken. Alle leilighetene har store terrasser og penthouse-leilighetene har privat takterrasse med havutsikt.
Også parkeringsplasser, lagre og kommersielle enheter er tilgjengelig.

La Mata (Torre de la mata) er et tradisjonelt spansk kystferiested på Orihuela Costa som er offisielt kjent som Torre La Mata. Det er et nydelig sted for et feriehus eller permanent bolig, da den fortsatt har sin egen, originale spanske identitet. Det er ikke kommersialisert som mange av de andre populære Costa Blanca feriestedene, og forblir et fredelig og rolig område med en veldig avslappet atmosfære.

La Mata er nærmest Torrevieja, og med alle eiendomsutviklingen de siste årene har byene nå fusjonert med hverandre. Rett bak komplekset er er en stor saltsjø og naturpark (La Mata og Torrevieja Natural Park). I front ligger La Mata’s fine sandstrender og en attraktiv kystlinje. Stedet har et godt utvalg av butikker, samt kafeer, barer og restauranter.

La Mata er lett tilgjengelig fra N-332 og ligger bare noen få kilometer fra byen Torrevieja. Et aktivt turiststed med vannparken Aquopolis, et travelt natteliv, inkludert nattklubber og kjøpesentret Habaneras. La Mata er også lett tilgjengelig fra flyplassene i Alicante, hver ca tjue minutters kjøretur unna med bil. Strendene i La Mata har alle førsteklasses fasiliteter, en livlig promenade med butikker og restauranter, kafeer, barer og lekeområder for barn.

TITLE PROPERTY TYPE PRICE SOVEROM BAD PROPERTY SIZE AVAILABILITY DATE

Ground floor

Apartment + covered terrace 15.23m2 + garden 17.81m2 118,900€ 2 2 82 m2

First floor

Apartment + covered terrace 15.11m2 117,500€ 2 2 81 m2

Second floor

Apartment + covered terrace 15.11m2 115,800€ 2 2 81 m2
Read more...

2 soveroms leilighet 100m fra stranden i La Mata – Torrevieja

Fin leilighet i Spania – La Mata, 78 m2, veldig nær stranden. Den består av 2 soverom, 1 bad, stue, kjøkken, terrasse på 8 m2. Denne fine boligen i Spania har aircondition varmt / kaldt, det er solgt møblert og utstyrt. Det er nær alle tjenester: barer, restauranter, supermarkeder, apotek – og bare 100 meter fra La Mata stranden.

Stranden i La Mata er den lengste stranden i Torrevieja, med en lengde på 2,3 km. Den har en stor promenade langs hele stranden hvor du finner mange strandbarer og restauranter.
Bak stranden er det en stor sanddyner som utgjør «Water Mill Park» – det naturlige kommunale området med sanddyner og furutrær. Den har en vakker kopi av den gamle vannmølle.
Et ideelt sted å ta en lang tur blant sanddynene.

Lagunas de La Mata og Torrevieja Natural Park er et beskyttet naturområde på 3.700 hektar, hvor miljøverdiene har blitt anerkjent over hele verden siden 1972 med RAMSAR-konvensjonen. Den er ideell for sport, vandre med barn og kjæledyr.
La Mata er en by som har et middelhavsklima med mer enn 300 soldager om året og med en gjennomsnittstemperatur på 18ºC.
La Mata ligger 35 minutter fra Alicante flyplass.

Read more...

2 soveroms rekkehus 200m fra stranden i La Mata

En stilfullt bolig i Spania på Costa Blanca Sør.
Rekkehus i La Mata nært stranden – kun 200m med flott utsikt!
Huset ligger i Res. Los Leandros IV og har en liten hage og bakgård. Det er separat kjøkken, spisestue / stue, oppbevaringsrom, og AC.
Møblert, har privat parkering og tilgang til felles basseng.

Read more...