Kontakt oss
SEND
Vår adresse:
Norge: Ila Alle 72, 1605 Fredrikstad
Mobil: (+47) 41 42 20 20
Spania: Carrer Montserrat Caballé 14, viv. 13, La Marina
Login form
Sorry, User can NOT register!

Skyline IV, 3 soveroms luksusvilla i Rojales

Nybygde luksus-villaer i Quesada, med gangavstand til alle fasiliteter.
Husene er delt i 2 etasjer med kjeller;
I første etasje finner du 1 soverom med bad og walk-in-closet.
Du finner også toalett samt kjøkken, spisestue og stue med direkte utgang til terrasse med basseng.
I andre etasje finner du 2 soverom med eget bad i begge og en terrasse på 30 kvm.
I underetasjen er det garasje for bil, treningsrom, vaskerom, kjøkken, spisestue og stor stue med utgang til liten uteplass.
Her har du nærhet til både golf og natur.
Guardamar-stranden ligger bare 6 km unna.

Read more...

Villa Paris, 3+ soveroms villa med takterrasse og kjeller i Benijófar

Fantastisk ny villa i Spania på ett nivå under bygging i Benijófar/Ciudad Quesada, et eksepsjonelt sted på Costa Blanca, med alle fasiliteter.
Bare 20 minutter fra Alicante flyplass.
Nær de vakre strendene i Guardamar og nær Marquesa golfbane.

Villa Paris er bygget i moderne stil og består av en romslig stue med åpent kjøkken, 3 soverom, ett med garderober og 2 bad.
Eiendommen har også en stor kjeller 119m2, hvor du kan bygge ekstra soverom og bad, spillrom, kino, vinkjeller etc. 

Alle villaene har egen tomt med: terrasse, parkeringsplass, privat basseng og middelhavshage og også takterrasse med utsikt.

Read more...

Villa Luliva, 3 soveroms villa i Benijófar

KUN 1 igjen!
Denne villaene er et fantastisk hjem og har et enestående design i en utrolig omgivelse vest for Benijófar. Stor terrasse og ferdig hage og et stort svømmebasseng hvor man kan plaske rundt på de lange sommerdagene.

Inne finner vi et stort kjøkken atskilt fra resten av stuen og spisestuen. Dette kjøkkenet har et stort pantry / vaskerom som er utmerket for lagring. I stue / spisestueområdet gir de store balkongdørene et lyst og romslig rom som øker følelsen av komfort og avslapning.

Alle soverommene har eget bad med dusj, store vinduer og garderober. En stor terrasse i første etasje gjør at gjestene kan nyte uteområder uten å måtte gå ned.

Read more...

Villa Perl, 3 soveroms villa på hjørnetomt i Benijófar

KUN 1 igjen!
Denne villaene er et fantastisk hjem og har et enestående design i en utrolig omgivelse vest for Benijófar. Stor terrasse og ferdig hage og et stort svømmebasseng hvor man kan plaske rundt på de lange sommerdagene.

3 soverom med eget bad, ett av dem i underetasjen, alle med tilgang til terrasser utenfor, et veldig praktisk gjestetoalett, 6×3 svømmebasseng, en innkjørsel for bilen, og alt dette med en fantastisk design i en hjørnetomt og vendt mot Sørøst. 

Benijofar ligger bare 10 minutters kjøretur fra de lange, hvite sandstrendene i Guardamar og en 20 minutters kjøretur til Alicante flyplass med vanlige flyreiser over hele Europa. I Benijofar vil du finne at alle fasiliteter er en kort spasertur unna; barer, restauranter, banker, apotek, legesenter, rådhus, skole osv., noe som gjør det til et av de perfekte stedene å finne et nytt hjem på Spanias Costa Blanca.

Read more...

Villa Salvador, 3 soveroms stor villa i Ciudad Quesada med eget basseng

Villa til salgs i Ciudad Quesada, Alicante, Costa Blanca. Et praktfullt hus med 500m2 tomt, 200m2 areale, 3 soverom og 3 bad, åpent kjøkken, stue, ferdig takterrasse med havutsikt, motoriserte persienner, sikkerhetsdør, privat basseng på 5 x 3m med belysning, garderober i soverom, baderoms- og kjøkkenmøbler, aerotermisk varme, gulvvarme på badene, videoovervåking, grillplass, oppvarming og forhåndsinstallasjon av klimaanlegg.

Ligger få minutter fra de mest turiststrendene i Guardamar, La Mata og Torrevieja, og med hyggelige spaserturer, er det også mindre enn 2 km til Rojales vannpark, Ciudad Quesadas kommersielle sentrum med mange butikker og underholdningssentre. Kjøpesenteret «La Zenia Boulevard» ligger 20 minutter unna med bil.

Rojales har historisk-kulturelle, naturlige og festlige attraksjoner som gjør det til et ideelt reisemål å oppdage under en tur. Det er en kommune i Vega Baja-regionen (Alicante) som kombinerer sine tradisjonelle huledistrikter og dypt forankret Huerta-kultur med sitt moderne turistkompleks, der dens urbaniseringer (Ciudad Quesada, Pueblo Lucero, Doña Pepa, Pueblo Bravo og El Pepín) er utstyrt med de beste fasilitetene og tjenestene og har blitt en motor for boligturisme på Costa Blanca. De siste årene har 5000 nye familier bosatt seg i byen

Read more...

Marabú Lagoon, 3 soveroms rekkehus i Ciudad Quesada

Boligene har åpen løsning mellom stue, spiseområde og kjøkken. Tre soverom og to bad. Hage med tilgang til fellesområde med hageanlegg og basseng.

Aircondition inngår, innvendig og utvendig belysning, elektriske persienner, fullt møblerte bad med dusjvegg, antikalksystem for vannrørene, og kjøkkeninnredning med ventilasjonssystem.

Det er mulig å bygge takterrasse med utgang fra andre etasje.

Read more...

Villa Palma, 3+ soveroms villa i Ciudad Quesada

Nydelige villaer med 3 soverom i spansk stil. Her bygges villaer med eller uten kjeller. Villaene uten kjeller har et boareal på 106 m2 fordelt på to plan, mens villaene med kjeller har et boareal på 170 m2 fordelt på tre plan.
Alle villaene består av totalt 3 doble soverom og 2 bad. I hovedetasjen finner man et soverom, et bad, og en stue og kjøkken med åpen planløsning. Fra stuen vil man ha direkte utgang til den private hagen. I andre etasje finner man to soverom og et bad, og fra denne etasjen har man direkte utgang til en stor terrasse.

Kjelleren som leveres med noen av boligene vil være et åpent rom med både gulv og vegger i sement. Det finnes flere forskjellige muligheter for hvordan kjelleren kan innredes og ferdigstilles. Her kan det blant annet deles inn i rom, og lages et ekstra bad. Kontakt oss for de forskjellige mulighetene.

Villaene er utstyrt med pre-installert air condition, PVC sikkerhetsdør, doble vinduer, kjøkkeninnredning med Silestone benkeplate og avtrekksvifte. Villaene vil også være utstyrt med LED belysning både inne og ute.

Uteområde
Villaene ligger på private tomter på 203 m2. Her finner man en flott privat hage med parkeringsplass (manuell port). Det er også mulig å få laget et privat svømmebasseng mot et tillegg i pris:
– Basseng på 6 x 3 meter: 13.000€
– Basseng på 7 x 3 meter: 14.500€

Alle fasiliteter man trenger som supermarket, apotek, medisinsk hjelp, restauranter, barer og kafeer er bare en kort rusletur unna. Det er også flotte naturområder i nærheten for å mosjonere seg og severdigheter som saltsjøen.

Bare en kort kjøretur unna har man Guardamar med sine lange fantastiske sandstrender og klart vann.

 

Read more...

Villa Naciones, 3(5) soveroms romslig villa i Ciudad Quesada

Flott moderne villa med 3 soverom i Ciudad Quesada.
Villaen bygges på en tomt på 300 kvm og har en boareal på 161m² fordelt på to etasjer. Området har en avslappende og sunn atmosfære, takket være nærheten til saltsjøene «Laguna Rosa» og «Laguna de La Mata». Villa Naciones ligger bare noen få minutters kjøretur fra de berømte sandstrendene i Guardamar, La Mata og Torrevieja.

Villaen består av tre soverom, tre bad, kjøkken med åpen planløsning, stue, spisestue og takterrasse (flott for soling og vakker utsikt over havet).

I tillegg kan følgende velges hvis ønskelig;
Kjeller (inkludert 2 soverom og 1 bad til)  €16.000
Svømmebasseng, med lys og dusj (5x3m) €9.000
Sauna i kjeller €5.000
Multirom lydsystem 8 høyttalere (mobil styrt) €2.000
m.m.

Fra hoved soverommet med eget bad,  har du direkte tilgang til hagen og bassengområdet. Videre finner du et moderne kjøkken med åpen planløsning og stue-spisestue hvor du også har direkte tilgang til hagen og bassengområdet. I andre etasje finner du et bad og to soverom, begge med tilgang til individuelle private terrasser. Det er også et eget vaskerom. I øverste etasje er det en stor takterrasse.

Villaen er utstyrt med sikkerhets dør, doble vinduer med solbeskyttelse S glass, innebygde garderober, elektriske persienner, gulvvarme på badet og pre-installert for resten av huset, pre-installert klimaanlegg for hele huset, aerotermisk system for varmt vann og pre-installert elektrisk ladepunkt for bil. Villaen har et totalareal på 236,92 m²

Uteområde
Her finner du hagen pent belagt og med naturlig gress, et privat svømmebasseng (valgfritt ), parkeringsplass på tomten og en takterrasse.

Område
Ciudad Quesada er en koselig og populær plass på Costa Blanca kysten. Her finner man butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege og alt annet man trenger. I hovedgaten er det nylig bygget et koselig kjøpesenter med flere butikker. Ciudad Quesada byr også på flere aktiviteter for hele familien, som den kjente golfbanen La Marquesa, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesong åpent badeland og mye mer. Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) ligger også i Ciudad Quesada.

Plantegninger

Read more...

Villa Naciones, 5 soveroms romslig villa i Ciudad Quesada

Flott moderne villa med 5 soverom i Ciudad Quesada.
Villaen bygges på en tomt på 300 kvm og har en boareal på 236,92 m² fordelt på to etasjer. Området har en avslappende og sunn atmosfære, takket være nærheten til saltsjøene «Laguna Rosa» og «Laguna de La Mata». Villa Naciones ligger bare noen få minutters kjøretur fra de berømte sandstrendene i Guardamar, La Mata og Torrevieja.

Villaen består av 5 soverom, 3 bad, kjøkken med åpen planløsning, stue, spisestue, kjeller og takterrasse (flott for soling og vakker utsikt over havet).

I tillegg kan følgende velges hvis ønskelig;
Svømmebasseng, med lys og dusj (5x3m) €9.000
Sauna i kjeller €5.000
Multirom lydsystem 8 høyttalere (mobil styrt) €2.000
m.m.

Fra hoved soverommet med eget bad,  har du direkte tilgang til hagen og bassengområdet. Videre finner du et moderne kjøkken med åpen planløsning og stue-spisestue hvor du også har direkte tilgang til hagen og bassengområdet. I andre etasje finner du et bad og to soverom, begge med tilgang til individuelle private terrasser. Det er også et eget vaskerom. I øverste etasje er det en stor takterrasse.

Villaen er utstyrt med sikkerhets dør, doble vinduer med solbeskyttelse S glass, innebygde garderober, elektriske persienner, gulvvarme på badet og pre-installert for resten av huset, pre-installert klimaanlegg for hele huset, aerotermisk system for varmt vann og pre-installert elektrisk ladepunkt for bil. Villaen har et totalareal på 236,92 m²

Uteområde
Her finner du hagen pent belagt og med naturlig gress, et privat svømmebasseng (valgfritt ), parkeringsplass på tomten og en takterrasse.

Område
Ciudad Quesada er en koselig og populær plass på Costa Blanca kysten. Her finner man butikker, restauranter, kafeer, barer, apotek, banker, frisører, legesenter, tannlege og alt annet man trenger. I hovedgaten er det nylig bygget et koselig kjøpesenter med flere butikker. Ciudad Quesada byr også på flere aktiviteter for hele familien, som den kjente golfbanen La Marquesa, bowling, minigolf, tennisbaner, fotballbaner, treningssentre, spa, sesong åpent badeland og mye mer. Den Norske Skolen i Rojales (DNSR) ligger også i Ciudad Quesada.

Plantegninger

Read more...

Oceanic B, 3+ soveroms villa med takterrasse og evighetsbasseng i flott område ved Rojales, Costa Blanca Sør

Oceanic B, er en Designvilla i Spania – Cdad. Quesada / Rojales- med et samlet areal på 236 kvadratmeter med havutsikt over Guardamar.

3 ensuite soverom og en takterrasse med utsikt over Sierra del Recorral.
Fra evighetsbassenget kan du nyte den vakre utsikten og naturen som Rojales har å tilby.
Det naturlige lyset i underetasjen sørger for at du også kan maksimere bruken av denne plassen for ekstra soverom, flere parkeringsplasser eller for hobbyplassen du alltid har drømt om!

De unike og bærekraftige villaene i bolig Oceanic er designet for å nyte den fantastiske utsikten mot Guardamars skyline.
En kombinasjon av havutsikt, natur og en luksuriøs livsstil innen gangavstand fra Quesada og Rojales med alle fasiliteter for hånden. Bærekraftig design, høykvalitets utførelser og den unike beliggenheten skiller Villas Oceanic ut som en av de beste på Costa Blanca. 2 parkeringsplasser.

Read more...