Kontakt oss
SEND
Vår adresse:
Norge: Ila Alle 72, 1605 Fredrikstad
Mobil: (+47) 41 42 20 20
Spania: Carrer Montserrat Caballé 14, viv. 13, La Marina
Login form
Sorry, User can NOT register!

Don Benito – Benijofar Villas, 3 soveroms villa i Benijofar

Don Benito Benijofar er en eksklusiv utvikling av frittstående villaer med tre soverom i Benijofar, en liten by i Vega Baja, like sør for Alicante. Eiendommene består av tre doble soverom, ett i første etasje og to i andre etasje, master med direkte tilgang til en stor terrasse, alle tre med garderober, tre bad, separat fullt utstyrt moderne kjøkken med tilgang til en terrasse foran og romslig stue/spisestue med åpen planløsning, som fører til en stor terrasse (hvorav en del er overbygd).
Eiendommene har også muligheten til å bygge et fantastisk takterrasse på taket for å nyte det spanske solskinnet fra og tilby muligheten til en kjeller.

Benijofar har alle de nødvendige fasilitetene en gang kunne trenge på daglig basis, inkludert butikker/barer/restauranter/supermarkeder, som gjør det til det perfekte oppholdsstedet for mange. Det skiller seg ut for sine utmerkede forbindelser via motorveien AP-7, som gjør det bare 15 minutter fra strendene i Guardamar og 30 minutter fra Alicante lufthavn.

Tittel Eiendomstype Pris Senger bad Eiendomsstørrelse Tilgjengelighetsdato
Villa Frittliggende – tomt 288,56m2 355,000€  3  3 126 m2
Villa Frittliggende – tomt 164,91m2 269,000€  3  3 116 m2
Villa Frittliggende – tomt 221,42m2 325,000€  3  3 138 m2
Villa Frittliggende – tomt 179,90m2 287,000€  3  3 138 m2
Villa Frittliggende – tomt 179,90m2 299,000€  3  3 162 m2
villa Frittliggende – tomt 188,16m2 319,000€  3  3 138 m2
Villa Frittliggende – tomt 164,91m2 275,000€  3  3 138 m2
Villa Frittliggende – tomt 164,91m2 279,000€  3  3 138 m2
Villa Frittliggende – tomt 164,93m2 285,000€  3  3 138 m2
Read more...

Benimar Apartamentos, 2 soveroms leilighet med takterrasse i Benijofar

Moderne leiligheter med 2 soverom og takterrasse i Benijofar.

Alle leilighetene har 2 soverom, 1 bad, stue med åpen kjøkkenløsning og terrasse. Leilighetene er fullt møblerte og har klimaanlegg.

Boligen har felles basseng og takterrasse.

Byen Benijofar ligger bare 10 minutter fra de hvite sandstrendene i Guardamar, La Mata og Torrevieja og nær Sierra Orihuela-fjellene. Alle fasiliteter er en kort spasertur unna: barer, restauranter, banker, apotek, legesenter, rådhus og skole. Alicante flyplass er det omtrent 30 minutter med bil.

Read more...

Villa Paris, 3+ soveroms villa med takterrasse og kjeller i Benijófar

Fantastisk ny villa i Spania på ett nivå under bygging i Benijófar/Ciudad Quesada, et eksepsjonelt sted på Costa Blanca, med alle fasiliteter.
Bare 20 minutter fra Alicante flyplass.
Nær de vakre strendene i Guardamar og nær Marquesa golfbane.

Villa Paris er bygget i moderne stil og består av en romslig stue med åpent kjøkken, 3 soverom, ett med garderober og 2 bad.
Eiendommen har også en stor kjeller 119m2, hvor du kan bygge ekstra soverom og bad, spillrom, kino, vinkjeller etc. 

Alle villaene har egen tomt med: terrasse, parkeringsplass, privat basseng og middelhavshage og også takterrasse med utsikt.

Read more...

Villa Luliva, 3 soveroms villa i Benijófar

KUN 1 igjen!
Denne villaene er et fantastisk hjem og har et enestående design i en utrolig omgivelse vest for Benijófar. Stor terrasse og ferdig hage og et stort svømmebasseng hvor man kan plaske rundt på de lange sommerdagene.

Inne finner vi et stort kjøkken atskilt fra resten av stuen og spisestuen. Dette kjøkkenet har et stort pantry / vaskerom som er utmerket for lagring. I stue / spisestueområdet gir de store balkongdørene et lyst og romslig rom som øker følelsen av komfort og avslapning.

Alle soverommene har eget bad med dusj, store vinduer og garderober. En stor terrasse i første etasje gjør at gjestene kan nyte uteområder uten å måtte gå ned.

Read more...

Villa Perl, 3 soveroms villa på hjørnetomt i Benijófar

KUN 1 igjen!
Denne villaene er et fantastisk hjem og har et enestående design i en utrolig omgivelse vest for Benijófar. Stor terrasse og ferdig hage og et stort svømmebasseng hvor man kan plaske rundt på de lange sommerdagene.

3 soverom med eget bad, ett av dem i underetasjen, alle med tilgang til terrasser utenfor, et veldig praktisk gjestetoalett, 6×3 svømmebasseng, en innkjørsel for bilen, og alt dette med en fantastisk design i en hjørnetomt og vendt mot Sørøst. 

Benijofar ligger bare 10 minutters kjøretur fra de lange, hvite sandstrendene i Guardamar og en 20 minutters kjøretur til Alicante flyplass med vanlige flyreiser over hele Europa. I Benijofar vil du finne at alle fasiliteter er en kort spasertur unna; barer, restauranter, banker, apotek, legesenter, rådhus, skole osv., noe som gjør det til et av de perfekte stedene å finne et nytt hjem på Spanias Costa Blanca.

Read more...

La Alameda Fase II, 3 soveroms Villa med kjeller og basseng i Benijofar

Villa & Rekkehus i Benijofar, veldig komplette og med super kvalitet !

Fase 2 er nå i salg for dette flotte prosjektet i et vakkert nybyggområde i utkanten av den gamle landsbyen Benijófar. Den består av totalt 29 boliger som skal leveres i forskjellige faser.
23 flotte tomannsboliger og 6 eneboliger. Alle med samme høye kvalitet og veldig komplette.

Soverom: 3 eller 4
Bad: 3
Kjeller: ca. 65 m² inkludert engelsk uteplass for ekstra lys
Terrasse: 29 m²
Takterrasse: 30 m²
Privat svømmebasseng: 15-20 m² med motstrøms og LED-belysning og utendørs dusj

beskrivelse tomannsbolig byen villaer:

Husene leveres veldig komplette, inkludert fullt utstyrt kjøkken med hvitevarer, bad med gulvvarme og fullt installert klimaanlegg varmt / kaldt inkludert maskin i hele huset. Stuen med åpent moderne kjøkken er romslig rundt 40 m². I første etasje er det 1 soverom med separat bad. I 2. etasje er det 2 soverom til, 1 bad og en stor terrasse på 30 m² for ekstra privatliv. Husene har en motorisert inngangsport for parkering på stedet, et vakkert svømmebasseng med motstrømsvømming, en foss og farget LED-belysning og selvfølgelig en utendørs dusj. Terrassen i første etasje gir også muligheten til å parkere bilen i egen etasje, men den kan også parkeres langs gaten.

Alle husene har en stor underjordisk kjeller som allerede er ferdig. Kjelleren er standard utstyrt med toalett, et vaskerom med plass til installasjoner som varmtvannsbereder. Den 38 m² store salongen kan ordnes etter dine egne ønsker som et ekstra pensjonat, kontor, treningsrom, lekerom for barna eller bar / mannshule. Det er også en forhåndsinstallasjon for klimaanlegg. Fordi kjelleretasjen har en engelsk uteplass, har kjelleren ekstra dagslys. Det er muligheten til å fullføre den direkte til ett eller flere soverom, med et ekstra bad. Spør om mulighetene.

Spesifikasjoner:

 • Privat svømmebasseng på 15 – 20 m² med motstrøm, farget LED-belysning med fjernkontroll og selvfølgelig en utendørs dusj;
 • Rammer er av antrasitt aluminium med kuldebro;
 • Doble vinduer med ekstra solisolasjon
 • Komplett installasjon av klimaanlegg varmt / kaldt, inkludert maskinen i første etasje og 1 e etasje;
 • Huset har også et luftventilasjonssystem;
 • Elektriske persienner i soverom og motoriserte persienner i stuen;
 • Kjøkkenet er fullt levert inkludert kjøkkenutstyr;
 • Bad inkludert gulvvarme og glassdusjer;
 • Alle soverommene har garderober fra tak til gulv, med hengende og legging område;
 • Eiendommen har en videointercom og inngangsporten til bilen er motorisert

Beskrivelse av faser: Konstruksjonsnummer: Forventet leveringsdato:

Fase I Villa 8 til 12 + 17, 18. mai 2021
Fase II Villa 13 til 16 + 19, 20, 21. august 2021
Fase III Villa 1 til 7. desember 2021
Fase IIII Villa 22 til 29. mai 2022

Benijofar-området

Disse moderne villaene i Benijofar bygges i utkanten av denne populære landsbyen Costa Blanca, med mange fasiliteter innen gangavstand. Fra typisk spansk til alle slags internasjonale restauranter, kan alt finnes i Benijofar. Benijofar er en tradisjonell by med vakre fester og parader, et pittoresk torg og fargerike ukentlige gatemarkeder. Det grenser til det berømte feriestedet Rojales – Ciudad Quesada (bare 2 minutter unna med bil), hvor det er dusinvis av barer, restauranter og butikker, samt live underholdning og en travel sommer badeland og country club. Så hvis du liker gylne strender, moro i solen, tradisjonell spansk bolig eller bare et vakkert nytt hjem i et perfekt klima, kan dette prosjektet være det perfekte stedet for deg.
Bare en 35-minutters kjøretur sør for Alicante by og Alicante internasjonale lufthavn. Og Murcia på 45 minutter, både en flyplass og en vakker historisk by. Bare 8 kilometer fra de 21 kilometer med vakre gylne sandstrender i Guardamar del Segura og La Marina, med sine vakre sanddyner og skoger rundt seg. Innen 10 minutters kjøretur fra to høykvalitets golfbaner.

 

Tittel Tomt Pris Senger Bad Eiendomsstørrelse Tilgjengelighetsdato
Villa 248,83m2 365.000 €  3  3 175 m2 21. august 2021
Villa 258,72m2 360.000 €  3  3 175 m2 21. august 2021
Villa 150,15m2 Solgt  3  3 175 m2
Read more...

La Alameda Fase II, 3 soveroms rekkehus med kjeller og basseng i Benijofar

Villa & Rekkehus i Benijofar, veldig komplette og med super kvalitet !

Fase 2 er nå i salg for dette flotte prosjektet i et vakkert nybyggområde i utkanten av den gamle landsbyen Benijófar. Den består av totalt 29 boliger som skal leveres i forskjellige faser.
23 flotte tomannsboliger og 6 eneboliger. Alle med samme høye kvalitet og veldig komplette.

Soverom: 3 eller 4
Bad: 3
Kjeller: ca. 65 m² inkludert engelsk uteplass for ekstra lys
Terrasse: 29 m²
Takterrasse: 30 m²
Privat svømmebasseng: 15-20 m² med motstrøms og LED-belysning og utendørs dusj

beskrivelse tomannsbolig byen villaer:

Husene leveres veldig komplette, inkludert fullt utstyrt kjøkken med hvitevarer, bad med gulvvarme og fullt installert klimaanlegg varmt / kaldt inkludert maskin i hele huset. Stuen med åpent moderne kjøkken er romslig rundt 40 m². I første etasje er det 1 soverom med separat bad. I 2. etasje er det 2 soverom til, 1 bad og en stor terrasse på 30 m² for ekstra privatliv. Husene har en motorisert inngangsport for parkering på stedet, et vakkert svømmebasseng med motstrømsvømming, en foss og farget LED-belysning og selvfølgelig en utendørs dusj. Terrassen i første etasje gir også muligheten til å parkere bilen i egen etasje, men den kan også parkeres langs gaten.

Alle husene har en stor underjordisk kjeller som allerede er ferdig. Kjelleren er standard utstyrt med toalett, et vaskerom med plass til installasjoner som varmtvannsbereder. Den 38 m² store salongen kan ordnes etter dine egne ønsker som et ekstra pensjonat, kontor, treningsrom, lekerom for barna eller bar / mannshule. Det er også en forhåndsinstallasjon for klimaanlegg. Fordi kjelleretasjen har en engelsk uteplass, har kjelleren ekstra dagslys. Det er muligheten til å fullføre den direkte til ett eller flere soverom, med et ekstra bad. Spør om mulighetene.

Spesifikasjoner:

 • Privat svømmebasseng på 15 – 20 m² med motstrøm, farget LED-belysning med fjernkontroll og selvfølgelig en utendørs dusj;
 • Rammer er av antrasitt aluminium med kuldebro;
 • Doble vinduer med ekstra solisolasjon
 • Komplett installasjon av klimaanlegg varmt / kaldt, inkludert maskinen i første etasje og 1 e etasje;
 • Huset har også et luftventilasjonssystem;
 • Elektriske persienner i soverom og motoriserte persienner i stuen;
 • Kjøkkenet er fullt levert inkludert kjøkkenutstyr;
 • Bad inkludert gulvvarme og glassdusjer;
 • Alle soverommene har garderober fra tak til gulv, med hengende og legging område;
 • Eiendommen har en videointercom og inngangsporten til bilen er motorisert

Beskrivelse av faser: Konstruksjonsnummer: Forventet leveringsdato:

Fase I Villa 8 til 12 + 17, 18. mai 2021
Fase II Villa 13 til 16 + 19, 20, 21. august 2021
Fase III Villa 1 til 7. desember 2021
Fase IIII Villa 22 til 29. mai 2022

Benijofar-området

Disse moderne villaene i Benijofar bygges i utkanten av denne populære landsbyen Costa Blanca, med mange fasiliteter innen gangavstand. Fra typisk spansk til alle slags internasjonale restauranter, kan alt finnes i Benijofar. Benijofar er en tradisjonell by med vakre fester og parader, et pittoresk torg og fargerike ukentlige gatemarkeder. Det grenser til det berømte feriestedet Rojales – Ciudad Quesada (bare 2 minutter unna med bil), hvor det er dusinvis av barer, restauranter og butikker, samt live underholdning og en travel sommer badeland og country club. Så hvis du liker gylne strender, moro i solen, tradisjonell spansk bolig eller bare et vakkert nytt hjem i et perfekt klima, kan dette prosjektet være det perfekte stedet for deg.
Bare en 35-minutters kjøretur sør for Alicante by og Alicante internasjonale lufthavn. Og Murcia på 45 minutter, både en flyplass og en vakker historisk by. Bare 8 kilometer fra de 21 kilometer med vakre gylne sandstrender i Guardamar del Segura og La Marina, med sine vakre sanddyner og skoger rundt seg. Innen 10 minutters kjøretur fra to høykvalitets golfbaner.

 

Type Tomt Pris Senger Bad Eiendomsstørrelse Tilgjengelighetsdato
Rekkehus 143,80m2 273 000 €  3  2 172 m2 2021
Rekkehus 150,13m2 277 000 €  3  2 172 m2 2021
Rekkehus 150,15m2 265 000 €  3  2 172 m2 2021
Rekkehus 177,19m2 272 000 €  3  2 172 m2 2021
Rekkehus 147,06m2 273 000 €  3  2 172 m2 2021
Rekkehus 177,19m2 275 000 €  3  2 172 m2 2021
Rekkehus 146,82m2 270.000 €  3  2 171 m2
Read more...

Residencial Venecia, 3 soveroms vakker villa i Benijofar

Vakre moderne villaer til salgs med underbygg og valgfritt privat basseng i Benijofar.
Benijófar er et eksepsjonelt område på Costa Blanca utstyrt med alle fasiliteter: 20 minutter fra flyplassen i Alicante, svært nær strendene i Guardamar og golfbaner.

Disse moderne eiendommene har høy standard og tilbyr off-road parkering for 1 kjøretøy og plass til et valgfritt 6m x 3m basseng og valgfritt takterrasse.
Når du går inn i det åpne boarealet, er det et hvelvet tak som strekker seg over kjøkken / spisestue. Kjøkkenet er utstyrt med et utvalg av veggmonterte og gulvstående skap. Koketoppen og avtrekksvifte er også inkludert.
Store skyvedører ved salongen har utsikt over hagen og bassenget.
I første etasje er et dobbelt soverom med garderober, med et «Jack and Jill» bad, som er både et eget bad og har en egen dør til stuen.

På baksiden er det trapper som strekker seg opp til andre etasje.
I andre etasje har du to doble soverom samt et familiebad. Dette er i utforming lik badet i første etasje.

Eiendommen har forhåndsinstallasjon av klimaanlegg, og innvendig og utvendig belysning (unntatt hovedtrappens pendel) er inkludert. Elektriske skodder er inkludert på soverommene.

Disse eiendommene leveres umøblert, med mange alternativer tilgjengelig for kjøperen.

Disse villaene har en gunstig beliggenhet nær butikker, barer, restauranter, supermarkeder osv. De gyldne sandstrendene på Costa Blanca, Costa Calida og Mar Menor ligger bare 8 minutter unna, og er nær alle de viktigste transportforbindelsene, med bare en 55 minutters kjøretur til Murcia (Corvera) eller 25 minutters kjøretur Alicante flyplasser og bare minutter fra noen av et dusin golfbaner i verdensklasse.

Disse eiendommene er en utmerket investering, egnet for bruk som fritidsbolig / andre hjem, eller for permanent opphold.

Avstand til strand: 10 min.

Avstand til flyplass: 25 min.

Avstand til fasiliteter: 2 min.

Avstand til golf: 5 min.

Svømmebasseng (valgfritt ekstra)

Read more...

Residencial Azahar, 3 soveroms (2 bad) villa med privat svømmebasseng i Benijofar, Costa Blanca Sør

Nylig utgitt prosjekt med 13 frittliggende villaer med sjenerøse tomtestørrelser fra 310m2 i et boligområde i Benijofar, en liten spansk by med alle tjenester og fasiliteter du trenger.

Kort kjøreavstand til det populære området Ciudad Quesada, La Marquesa golfbane og de spektakulære strendene Guardamar og Torrevieja ligger innen 10 minutters kjøretur.

I dette prosjektet kan vi finne forskjellige alternativer;
fra en-etasjes villaer med 2 eller 3 soverom og 2 bad fra € 289.000,
til en større modell av to-etasjes villaer med 3 soverom, 3 bad pluss et gjestetoalett fra € 394.000.
eller 3 soverom og 2 bad fra €339.000

Utvikleren tilbyr som en ekstra mulighet til å bygge en takterrasse for € 15.000 ekstra og til og med en kjeller i de to etasjene villaene til € 35.000.

Alle er bygget i en moderne og moderne stil, med en stor og lys åpen stue og spisestue kombinert med et fullt utstyrt kjøkken med tilgang til den store terrassen og bassengområdet.

 

Read more...

Residencial Azahar, 2 soveroms villa med privat svømmebasseng i Benijofar, Costa Blanca Sør

Nylig utgitt prosjekt med 13 frittliggende villaer med sjenerøse tomtestørrelser fra 310m2 i et boligområde i Benijofar, en liten spansk by med alle tjenester og fasiliteter du trenger.

Kort kjøreavstand til det populære området Ciudad Quesada, La Marquesa golfbane og de spektakulære strendene Guardamar og Torrevieja ligger innen 10 minutters kjøretur.

I dette prosjektet kan vi finne forskjellige alternativer;
fra en-etasjes villaer med 2 eller 3 soverom og 2 bad fra € 289.000,
til en større modell av to-etasjes villaer med 3 soverom, 3 bad pluss et gjestetoalett fra € 394.000.

Utvikleren tilbyr som en ekstra mulighet til å bygge en takterrasse for € 15.000 ekstra og til og med en kjeller i de to etasjene villaene til € 35.000.

Alle er bygget i en moderne og moderne stil, med en stor og lys åpen stue og spisestue kombinert med et fullt utstyrt kjøkken med tilgang til den store terrassen og bassengområdet.

 

Type Tomt Pris Senger Bad Areal Tilgjengelighetsdato
Villa 308,96m2 289 000 €  2  2 89 m2 2021
Villa 310,83m2 309 000 €  2  2 89 m2 2021
Villa 311,03m2 314 000 €  2  2 89 m2 2021
Villa 432,4m2 334.000 €  2  2 89 m2 2021
Read more...