Kontakt oss
SEND
Vår adresse:
Norge: Ila Alle 72, 1605 Fredrikstad
Mobil: (+47) 41 42 20 20
Spania: Carrer Montserrat Caballé 14, viv. 13, La Marina
Login form
Sorry, User can NOT register!

Quesada Sun, 3 soveroms rekkehus nær golfbanen i Rojales

Vi har nå gleden av og kunne presentere disse lekre rekkehusene som bygges i den koselig spanske landsbyen Rojales – som bl.a. Ciudad Quesada er en del av.

Disse boligene legger ikke langt unna sentrum av Rojales, rett ved Rio Segura – så her vil det bli både sentrumsnært og landlig på en og samme tid.

Quesada Sun består av 17 rekkehus i 2 etasjer med private tomter med terrasse, parkeringsplass og privat basseng. De består av et oppholdsrom, kjøkken, 3 soverom, 2 bad, kjeller og valgfritt takterrasse med fantastisk utsikt. Alle husene er nøye designet med materialer av høy kvalitet for å tilfredsstille behovene til den mest kresne.
Boligene kommer med kjeller under hele huset (kjelleren leveres “halvferdig” – som vil si umalte vegger, gulv og tak. Hele kjeller-arealet er på 67,82 m2.)
Boligene leveres også med ferdig pent beplantet og opparbeidet hage, samt svømmebasseng på 6 x 2,5 meter.

Huset leveres som standard uten takterrasse, men med en koselig terrasse i 2. etasje.

Ønskes huset derimot levert med takterrasse (med et kjøkken), så er dette også mulig, og koster 12.900€.

Inkludert i prisen får du også:

 • Elektriske persienner på alle soverom
 • Koketopp og avtrekksvifte på kjøkken
 • Fullt ferdige baderom
 • Innvendig og utvendig belysning

Innhold 1 etasje:

 • Romslig stue med åpen kjøkkenløsning
 • Dobbeltsoverom med direkte adgang til bad
 • Bad
 • Patio med doble dører fra soverommet
 • Trapp opp til 2. etsaje

Innhold 2. etasje:

 • Hovedsoverom med ‘walk-in’ garderobe og direkte adgang til bad
 • Dobbeltsoverom
 • Bad
 • Utgang til terrasse
 • Trapp fra terrassen opp til takterrasse (valgfritt)

Området:

Residencial Quesada Sun ligger i et av de vakreste og fredeligste områdene i byen Rojales, omgitt av natur og svært nær alle tjenestene som byen tilbyr. Den utmerkede beliggenheten gjør boligen til et perfekt valg for de som søker et rolig miljø uten å ofre komfort og bekvemmelighet med å bo i hjertet av byen.

Det er også en tur/sykkelsti langs elven Rio del Segura hele veien til Guardamar sin fantastiske strender.

 

Read more...

Benimar Apartamentos, 2 soveroms leilighet med takterrasse i Benijofar

Moderne leiligheter med 2 soverom og takterrasse i Benijofar.

Alle leilighetene har 2 soverom, 1 bad, stue med åpen kjøkkenløsning og terrasse. Leilighetene er fullt møblerte og har klimaanlegg.

Boligen har felles basseng og takterrasse.

Byen Benijofar ligger bare 10 minutter fra de hvite sandstrendene i Guardamar, La Mata og Torrevieja og nær Sierra Orihuela-fjellene. Alle fasiliteter er en kort spasertur unna: barer, restauranter, banker, apotek, legesenter, rådhus og skole. Alicante flyplass er det omtrent 30 minutter med bil.

Read more...

El Oliverón, 3 soveroms stor villa med kjeller i Guardamar del Segura

El Oliverón er et kompleks med 22 eiendommer i tre etasjer pluss en kjeller i Guardamar del Segura.

Alle eiendommene har tre soverom og tre bad, et åpent kjøkken og en stue, samt tre terrasser og takterrasse. Boligkomplekset har et svømmebasseng og et hageområde for beboere, samt en privat garasje.

Dette boligkomplekset ligger bare 600 meter fra strendene La Roqueta og Moncayo , to av de mest kjente strendene i byen. Det er det perfekte stedet for lange turer langs promenaden, som er fullt av spennende restauranter og barer, isbarer, messer … alt som er nødvendig for en flott ferie på Costa Blanca.

Type Terrasse Hage Takterr. Pris Senger Bad Areal
Tripleks 21m2  7,7 10,9 219,950€  3  2 167 m2
Tripleks 76m2    12,3 349,950€  3  2 211 m2
Tripleks 14m2   12,8 299,950€  3  2 160 m2

Read more...

Villa Paris, 3+ soveroms villa med takterrasse og kjeller i Benijófar

Fantastisk ny villa i Spania på ett nivå under bygging i Benijófar/Ciudad Quesada, et eksepsjonelt sted på Costa Blanca, med alle fasiliteter.
Bare 20 minutter fra Alicante flyplass.
Nær de vakre strendene i Guardamar og nær Marquesa golfbane.

Villa Paris er bygget i moderne stil og består av en romslig stue med åpent kjøkken, 3 soverom, ett med garderober og 2 bad.
Eiendommen har også en stor kjeller 119m2, hvor du kan bygge ekstra soverom og bad, spillrom, kino, vinkjeller etc. 

Alle villaene har egen tomt med: terrasse, parkeringsplass, privat basseng og middelhavshage og også takterrasse med utsikt.

Read more...

Benimar Golf, 3 soveroms stor og godt utstyrt villa i Rojales

Residencial Benimar Golf ligger i et av de vakreste og roligste områdene i byen Rojales, omgitt av natur og svært nær alle tjenestene som tilbys av kommunen. Den utmerkede beliggenheten gjør boligen til et perfekt alternativ for de som søker ro uten å gi opp fasilitetene som ligger i hjertet av byen.

Boligen består av 9 villaer i moderne stil på private tomter med terrasse, parkeringsplass og privat basseng. Husene består av en stue, et utstyrt kjøkken, 3 soverom (to av dem med eget bad), 3 bad, en kjeller og et alternativ for en takterrasse (€15.000) med flott utsikt. Alle nøye designet med materialer av høy kvalitet for å tilfredsstille de mest krevende kundene.

Read more...

Villa Luliva, 3 soveroms villa i Benijófar

KUN 1 igjen!
Denne villaene er et fantastisk hjem og har et enestående design i en utrolig omgivelse vest for Benijófar. Stor terrasse og ferdig hage og et stort svømmebasseng hvor man kan plaske rundt på de lange sommerdagene.

Inne finner vi et stort kjøkken atskilt fra resten av stuen og spisestuen. Dette kjøkkenet har et stort pantry / vaskerom som er utmerket for lagring. I stue / spisestueområdet gir de store balkongdørene et lyst og romslig rom som øker følelsen av komfort og avslapning.

Alle soverommene har eget bad med dusj, store vinduer og garderober. En stor terrasse i første etasje gjør at gjestene kan nyte uteområder uten å måtte gå ned.

Read more...

Villa Perl, 3 soveroms villa på hjørnetomt i Benijófar

KUN 1 igjen!
Denne villaene er et fantastisk hjem og har et enestående design i en utrolig omgivelse vest for Benijófar. Stor terrasse og ferdig hage og et stort svømmebasseng hvor man kan plaske rundt på de lange sommerdagene.

3 soverom med eget bad, ett av dem i underetasjen, alle med tilgang til terrasser utenfor, et veldig praktisk gjestetoalett, 6×3 svømmebasseng, en innkjørsel for bilen, og alt dette med en fantastisk design i en hjørnetomt og vendt mot Sørøst. 

Benijofar ligger bare 10 minutters kjøretur fra de lange, hvite sandstrendene i Guardamar og en 20 minutters kjøretur til Alicante flyplass med vanlige flyreiser over hele Europa. I Benijofar vil du finne at alle fasiliteter er en kort spasertur unna; barer, restauranter, banker, apotek, legesenter, rådhus, skole osv., noe som gjør det til et av de perfekte stedene å finne et nytt hjem på Spanias Costa Blanca.

Read more...

Horadada Margove, 3 soveroms villa nær sjøen i Torre de la Horadada

Vi kan nå presentere disse fantastiske villaene i Torre de la Horadada, i Horadada Margove. Bestående av 3 soverom og 3 bad vendt mot sør og nord.
Fullføringsdato:
Fase I februar 2022,
fase II april 2022 og
fase III juni 2022.

Disse villaene i rekke er det perfekte hjemmet, eller feriehuset, da de bare ligger 500 meter fra stranden Playa Del Puerto, en nydelig bukt. Alle boligene kommer med parkeringsplass, et privat svømmebasseng på 6×3, takterrassen på 40m2 hvor du kan nyte havutsikten.

En kort beskrivelse av denne boligen i Spania:
Du går inn i den romslige åpne stuen/spisestuen, som er godt designet og nyttiggjør de store glassvinduer som gir tilgang til terrassen. Det er også et moderne amerikansk kjøkken med innebygde topp- og bunnenheter inkludert plass til integrerte hvitevarer. Første etasje har også dobbelt soverom og bad med dusjkabinett. Mot baksiden er et uavhengig vaskerom med tilgang til hagen bak. Ovenpå er de to doble soverommene med innebygde garderober og dusjrom. Hovedsoverommet kommer med et fantastisk eget dusjrom med egen balkong. Innendørs trapper fører til takterrassen, fantastisk for kveldsgrilling, soling og utsikt.

Torre de la Horadada er et prestisjefylt område på Costa Blanca, svært nær Mil Palmeras, Campoamor, San Pedro del Pintar og Orihuela Costa. Bare på 10 minutter kan du nå de berømte saltlagunene i San Pedro del Pinatar og Thalasia badeby. Pilar De La Horadada har mer enn 2500 soltimer per år og en gjennomsnittstemperatur på 18 ºC, noe som gjør det til et privilegert område. Området har et godt utbygget med fasiliteter, grønne områder, promenader og marina. Bare 5 minutter fra kjøpesentrene La Zenia Boulevard og Dos Mares. Fantastiske værforhold, og nær sandstrender som Playa Jesuitas, Playa del Puerto og Playa de las Higuericas. Godt forbundet med riksvei N-332 og motorveien til Middelhavet AP-7. Nær store byer som Murcia og Alicante.

Eiendomstype Pris Senger Bad Areal
tomt 139,33m2 – solarium 39,20m2 325,000€  3  3 113 m2
tomt 162,20m2 – solarium 39,20m2 335,000€  3  3 113 m2
tomt 187,47m2 – solarium 39,20m2 320,000€  3  3 113 m2
tomt 169,51m2 – solarium 39,20m2 315,000€  3  3 113 m2
Read more...

Villa Andros, 3 soveroms villa ved La Finca Golf

Moderne eneboliger i et plan beliggende på det prestisjefylte golf resort La Finca Golf på Costa Blanca. Boligene har 3 soverom, 2 bad, er  132m2, og bygd på tomter på 500m2. Man kan også legge til kjeller på 183m², og dermed få kino-stue, flere soverom etc.

Master bedroom har sitt eget bad, et walk-in closet og direkte utgang til  privat terrasse og privat svømmebasseng. Det er dobbel takhøyde i stuen. Her har du oppholdstue, spiseplass og åpent amerikansk-inspirert kjøkken. Terrassen er delvis overdekket, og er ideel til å nyte den Spanske livstil.

Prisen inkluderer installasjon av klimaanlegg, varmekabler, dusj og speil på bad, soverom med walk-in closet, privat have, privat svømmebasseng 7x4m og parkering inne på tomten.
La Finca Golf Resort kan tilby  et av ​​de mest populære 18-hullers golfbaner på Costa Blanca i vakre omgivelser og med en flott utsikt til den flotte fjellkjede mot Orihuela. I tillegg til golfbanen finner du også et 5-stjerners hotel med SPA-fasiliteter, flere restauranter og et supermarked.

De hyggelige små byene Algorfa, Rojales og Quesada ligger  tett på, der kan man gå ut å spise på hyggelige spanske restauranter. Den nærmeste strand ligger i Guardamar og ligger kun 15 minutter derfra i bil.

Read more...

Arena Beach II, 1 soveroms leilighet i praktbygg på strandpromenaden i Torrevieja

Arena Beach II er et nytt og moderne bygg med totalt 16 leiligheter hvor man kan velge mellom leiligheter med 1, 2, eller 3 soverom.

Leilighetene vil ligge i første linje mot havet ved den populære Los Locos stranden og på selve strandpromenaden. Arena Beach II ligger nær alle tjenestene og fasilitetene som Torrevieja har å by på; kjøpesentre, restauranter, teater, auditorium, fritidsområder, badeland, marinaer, lagunene i La Mata, promenader, parker, etc.

Et estetisk flott boligprosjekt med funksjonalitet og energieffektivitet – og med den beste havutsikten man kan drømme om.

Pris på leilighet med 1 soverom og 1 bad: Fra 152.900 €
Pris på leilighet med 2 soverom og 3 bad: Fra 298.500 €
Pris på leilighet med 3 soverom og 2 bad: Fra 238.500 €
Pris på leilighet med 3 soverom og 3 bad: 409.500 € (Penthouse)

Tittel Eiendomstype Pris Senger Bad Areal
Første etasje Leilighet – terrasse 6,89m2 152,900€  1  1 47 m2
Tredje etasje Leilighet – terrasse 6,89m2 185,000€  1  1 47 m2
Read more...