Kontakt oss
SEND
Vår adresse:
Norge: Ila Alle 72, 1605 Fredrikstad
Mobil: (+47) 41 42 20 20
Spania: Carrer Montserrat Caballé 14, viv. 13, La Marina
Login form
Sorry, User can NOT register!

Villa Beach, 3 soveroms villa med eget basseng 300m fra stranden i Pilar de la Horadada

Villa Beach ligger i en av de vakreste delene av Costa Blanca, og er en luksuriøs utvikling av frittliggende villaer som ligger mellom Torre de la Horadada og Pilar de la Horadada, bare 300 meter fra stranden.

Disse moderne villaene har 3 romslige soverom og 3 fullt utstyrte bad. I første etasje har du et soverom med en garderobe, et bad og en stor stue / spisestue koblet til et åpent kjøkken med utsikt over det private bassenget.

Første etasje har to soverom med eget bad. Hovedsoverommet har et stort omkledningsrom installert med mange hyller, skuffer og klesstativ. Dette soverommet har også tilgang til en romslig balkong med utsikt over hagen og bassenget. Villaen har en Semi-kjeller som kan brukes som vaskerom eller bod.

På utsiden har disse fantastiske villaene en privat hage med veranda, privat parkering, en utendørs dusj og et privat svømmebasseng med en foss festet til en nydelig steinmur. Det er også et romslig takterrasse for å nyte den klare sjøutsikten mens du nyter det spanske solskinnet.

Med en fantastisk beliggenhet som tilbyr 2500 solskinnstimer i året, skaper Villa Beach et paradis året rundt. Den nærmeste stranden i Las Higuericas er bare et steinkast unna, og tilbyr mange restauranter for et hyggelig måltid eller forfriskning med utsikt over Middelhavet. For lokale fasiliteter, finner du Pilar de la Horadada bare 1 km unna, med to store kjøpesentre og flere prestisjefylte golfbaner i området.

 

Torre de la Horadada er et herlig kystferiested, og ligger beleilig til bare en halv times kjøretur fra Murcias regionale flyplass og bare 50 minutter fra Alicante lufthavn. Byen tilbyr mange lokale bekvemmeligheter og attraksjoner, som supermarkeder, kino, vakre parker og et stort utvalg av barer og restauranter sentrert rundt Plaza Nueva, byens nye kommersielle sentrum.

Torre de la Horadadas navn er hentet fra det spektakulære vakttårnet fra 1500-tallet, som pleide å beskytte innbyggerne mot piratangrep for mange år siden. Byens lave bygninger og brede promenader langs de gyldne strendene gir en tydelig sjarm med en åpen, luftig følelse.

Kysten av denne lille byen er rik på sjølivet, og er et populært sted for dykking og snorkling, eller bare for å nyte områdene med mange strender med blått flagg. Det er flere gangveier å utforske på denne vakre kystlinjen. I byens imponerende marina kan du slappe av mens du ser båter seile inn og ut hele dagen.

En kort kjøretur unna vil du oppdage enda flere attraksjoner, som prisbelønte golfbaner, sjarmerende spanske landsbyer å utforske, og Zenia Boulevard, det største kjøpesenteret i provinsen Alicante.

Spanias største saltvannslagune, Mar Menor, ligger bare noen minutter unna Torre de la Horadada. De lokale naturparkene er hjemsted for et rikt utvalg av fugler og annet dyreliv. Lagunen er også kjent for vannsport på grunn av det behagelige klimaet, det varme vannet året rundt og de lange soltimene.

Området har et blomstrende utlendingssamfunn, med engelsk som er mye uttalt lokalt og i de omkringliggende alpinanleggene. Uansett hvilken type bolig- eller eiendomsinvestering du leter etter, tilbyr Torre de la Horadada den komplette pakken og blir stadig mer populær blant Costa Blanca eiendomsjegere.

 

TomtArealterrassebalkongTakterrasseplanPris €*
9228 m 2134 m 2133 m 216 m 242 m 2Tegninger410’000
10224 m 2134 m 2130 m 216 m 242 m 2Tegninger459’500
11181 m 2134 m 296 m 216 m 242 m 2Tegninger410’000
12197 m 2134 m 2107 m 216 m 242 m 2Tegninger429’500
13225 m 2134 m 2132 m 216 m 242 m 2Tegninger449’500
14192 m 2134 m 2104 m 216 m 242 m 2Tegninger419’500
17227 m 2134 m 2134 m 216 m 242 m 2Tegninger449’500
18192 m 2134 m 2104 m 216 m 242 m 2Tegninger419’500
19192 m 2134 m 2104 m 216 m 242 m 2Tegninger419’500

*Med forbehold

 

VIRITUELL TUR 360

Read more...

Montesinos Villas, 4 soveroms villa i La Herrada, Los Montesinos

Romslig villa i Spania, Montesinos Villas ligger  i La Herreda, Los Montesinos.

Hver villa har sitt eget svømmebasseng. Villaen er bygget på en tomt på 480m2. Villaen består av 4 soverom, 3 bad, entré med garderobe, åpent kjøkken / spisestue / stue. 2 soverom er i første etasje sammen med et vaskerom under trappen. De store vinduene gir mye naturlig lys inn i eiendommen.

I første etasje finner du gjestetoalett, bad og hovedsoverom. Hovedsoverommet har eget bad. Her har du tilgang til takterrassen på 30 m2, hvorfra du kan se saltsjøen i Torrevieja og den naturlige lagunen.

Videre har eiendommen en terrasse, et svømmebasseng på 4×8, en fin hage, en privat parkeringsplass og en bod.

Villaene har 4 soverom. Imidlertid har du også muligheten til å ta bort et av soverommene i første etasje og ha et enda større kjøkken, spiseplass og stue.

Denne villaen ligger innen 200 meter fra supermarked, restauranter og barer. Los Montesinos er en kommune i den spanske provinsen Alicante i Valencia-regionen. Los Montesinos er en tradisjonell spansk by som ligger en 15-minutters kjøretur fra byen Torrevieja på den spanske solfylte kysten med sine vakre strender med blått flagg og golfbaner. Los Montesinos ligger nær motorveien, og det betyr at du har rask og enkel tilgang til de omkringliggende byene Elche, Alicante og Murcia. Los Montesinos ligger rett ved siden av saltvannene i Torrevieja, og dette sørger for et veldig sunt klima.

De nærliggende naturreservatene og innsjøene deres er ideelle for fugletitting, fotturer, sykling og ridning. Det er et vakkert torg i Los Montesinos med forskjellige barer og restauranter. Torremendo er et fjellvann i nærheten der du kan svømme og fiske.

 

TypeTomtPrisSengerBadAreal
Villa367m2449.000 € 4 3157 m2
Villa393m2455.000 € 4 3157 m2
Villa480m2439.000 € 4 3157 m2
Villa830m2749.000 € 4 3551 m2

Read more...

Res. Altos Del Mediterraneo, 2 soveroms nydelig penthouse leilighet i Los Dolses

Altos del Mediterráneo er et boligkompleks designet for å nyte det behagelige middelhavsklimaet, i et privilegert miljø ved siden av 3 golfbaner, i et konsolidert område, omgitt av alle slags kommersielle tjenester og nær strendene i La Zenia (Orihuela Costa) .

I Altos del Mediterráneo vil du nyte roen som tilbys av et fullstendig lukket kompleks med 152 leiligheter bestående av 4 blokker på 4 fire etasjer pluss en takterrasse.

Denne sørvendte boligen har 2 soverom og 2 bad, egen parkering og med veldig stor terrasse.

Komplekset har flere svømmebassenger over bakken, samt et spa-område med garderober, et oppvarmet boblebad, et treningsstudio og en tyrkisk badstue.

Read more...

Amatista Garden, 3 soveroms Duplex-villa i rolig område i Daya Nueva, Costa Blanca Sør

Amatista Garden, romslige bolig i Spania i et stille område

Amatista Garden er moderne tomannsboliger bestående av tre soverom og to bad med privat svømmebasseng i Daya Nueva.

Daya Nueva er en landlig landsby omgitt av appelsin- og sitronlunder, et rolig og solrikt sted.

Disse moderne terrasserte villaene har utsøkt interiør og lekkert utvendig design.

Villaene av 98 m 2 og har en tomt på 163m 2. Det er 3 soverom, 2 bad, stue, kjøkken, terrasse, parkering og privat basseng.

Daya Nueva ligger bare ca 30 minutter fra Alicante lufthavn og 20 minutter fra det største kjøpesenteret i provinsen Alicante. Beliggenhet på den høyre bredden av Segura-elven, nær til motorveien AP-7 og nært til kystbyene i området; Marina, Guardamar, La Mata, Torrevieja, Orihuela Playa (Playa Zenia og Playa Flamenca), Campoamor, Cabo Roig. Svært nær golfbanen «La Marquesa» og Aquapark – Rojales – Ciudad Quesada og kun 15 minutter fra strendene i Guardamar, Torrevieja og Orihuela Costa.

Read more...

Oceanic B, 3+ soveroms villa med takterrasse og evighetsbasseng i flott område ved Rojales, Costa Blanca Sør

Oceanic B, er en Designvilla i Spania – Cdad. Quesada / Rojales- med et samlet areal på 236 kvadratmeter med havutsikt over Guardamar.

3 ensuite soverom og en takterrasse med utsikt over Sierra del Recorral.
Fra evighetsbassenget kan du nyte den vakre utsikten og naturen som Rojales har å tilby.
Det naturlige lyset i underetasjen sørger for at du også kan maksimere bruken av denne plassen for ekstra soverom, flere parkeringsplasser eller for hobbyplassen du alltid har drømt om!

De unike og bærekraftige villaene i bolig Oceanic er designet for å nyte den fantastiske utsikten mot Guardamars skyline.
En kombinasjon av havutsikt, natur og en luksuriøs livsstil innen gangavstand fra Quesada og Rojales med alle fasiliteter for hånden. Bærekraftig design, høykvalitets utførelser og den unike beliggenheten skiller Villas Oceanic ut som en av de beste på Costa Blanca. 2 parkeringsplasser.

Read more...

Oceanic A, 3+ soveroms villa med takterrasse og evighetsbasseng i flott område ved Rojales, Costa Blanca Sør

Oceanic A, er en Designvilla i Spania – Cdad. Quesada / Rojales- med et samlet areal på 252 m² med havutsikt over Guardamar.

3 ensuite soverom og en takterrasse med utsikt over Sierra del Recorral.
Fra evighetsbassenget kan du nyte den vakre utsikten og naturen som Rojales har å tilby.
Det naturlige lyset i underetasjen sørger for at du også kan maksimere bruken av denne plassen for ekstra soverom, flere parkeringsplasser eller for hobbyplassen du alltid har drømt om!

De unike og bærekraftige villaene i bolig Oceanic er designet for å nyte den fantastiske utsikten mot Guardamars skyline.
En kombinasjon av havutsikt, natur og en luksuriøs livsstil innen gangavstand fra Quesada og Rojales med alle fasiliteter for hånden. Bærekraftig design, høykvalitets utførelser og den unike beliggenheten skiller Villas Oceanic ut som en av de beste på Costa Blanca. 2 parkeringsplasser.

Read more...

Alegria XIV, 2 soveroms leiligheter i Torrevieja

RESIDENCIAL ALEGRIA XIV  – Leilighet i Torrevieja, nær restauranter, skoler og 3-400 meter fra El Cura-stranden.

Alegria XIV består av 5 etasjer bestående av 13 leiligheter, saltvannsbasseng, badstue, bod og sykkelområde.
Dette er leilighet i Spania som består av 1, 2 eller 3 soverom, bad med gulvvarme ferdig ferdig og møblert og belysning i hele huset. Leilighetene har porselensgulv, A / C pre-installasjon, og elektriske persienner.

 

IDEtgSovArealTaktT.STATUSPRIS
RA14-0A03104,53 m 2NeiLedig149 000 €
RA14-0B0279,05 m 2NeiSolgt
RA14-1C1286,95 m 2NeiSolgt
RA14-1D1152,31 m 2NeiSolgt
RA14-1E1277,19 m 2NeiSolgt
RA14-2C2286,95 m 2NeiLedig159 900 €
RA14-2D2152,31 m 2NeiSolgt
RA14-2E2277,19 m 2NeiSolgt
RA14-3C3286,95 m 2NeiLedig169 900 €
RA14-3D3152,31 m 2NeiSolgt
RA14-3E3277,19 m 2NeiReservert159 900 €
RA14-4F ÁTICO43179,95 m 2JaLedig259 900 €
RA14-4G42162,71 m 2JaLedig229 900 €
Read more...