Kontaktskjema
Trykk på ikonet over.
Vår adresse:
Norge: Ila Alle 72, 1605 Fredrikstad
Mobil: (+47) 41 42 20 20
Spania: Carrer Montserrat Caballé 14, viv. 13, La Marina
Login form
Sorry, User can NOT register!

Golf Suites La Sella, 3 soveroms luksus leiligheter i fjellene ved Denia

Golf Suites La Sella, et eksklusivt utvalg av nye, ultramoderne leiligheter som bare har én ting i tankene – velvære. Med både privat og felles uterom med utsikt over Middelhavet, et spa og treningssuite tilbyr disse leilighetene et stykke luksus på det prestisjetunge golfanlegget La Sella, som ligger ved siden av Montgo naturpark i Denia.

Suiter med 3 soverom (med innebygd bod), ett med eget bad med omkledningsrom, åpen planløsning med hav-, golf- og fjellutsikt, romslig terrasse med utgang fra stue og alle soverom.  Inngjerdet område med videointercom inngangssystem, luftkanal A/C, gulvvarme og ventilasjonssystem, Ecodan vannpumpesystem, toppspesifikasjoner for elektrisk utstyr, hvitevarer, «smart living» med hjemmeautomasjon, fiberoptisk bredbånd, alarmsystem og 24/4 7 overvåking som en del av La Sella, heis, utendørs svømmebasseng, velværeområde med helårs innendørs svømmebasseng og treningsrom, bod og overbygd parkering med forhåndsinstallasjon for hybridsystemer.

La Sella Golf Resort tilbyr et vell av lokale fasiliteter innen gangavstand. Disse inkluderer et supermarked, restaurant, apotek, tennis- og pádelbaner, ridning, fotturer, sykling, middelhavshagen i L’Albarda og buddhisttempelet Paramita Sakya for å nevne noen.

Like ved ligger Marriott 5* Hotel med sitt Spa & Gymnasium, en 27-hulls golfbane designet av José María Olazabal og klubbhusterrasse med utsikt over golfbanen. Det populære kjøpesenteret Portal de la Marina med detaljhandel, kino og spisesteder ligger også i nærheten.

Det nye Sport & Health Academy Elite Sport Point 4* Boutique Hotel, med helsespa, gymsal og semi-olympisk svømmebasseng er for tiden under bygging og vil snart åpne for både eliteidrettsutøvere og lokalsamfunnet.

Golf Suites La Sella ligger mellom Denia og Javea, og er det ideelle stedet for både permanent og ferieopphold her i Spania. Både Denia og Javea tilbyr pittoreske, historiske byer med havner og «blått flagg»-sandstrender som tilbyr en rekke vannsporter. Denia har også blitt utnevnt til UNESCO Creative City of Gastronomy. La Sella er lett tilgjengelig fra hoved (AP7) autopista midt mellom Alicante og Valencia flyplasser.

Byggingen startet i januar 2021 og er forventet ferdigstilt nå 24 måneder senere.

Read more...

Essential, 3 soveroms leilighet i Jávea/Xábia nord på Costa blanca

Essential er et boligkompleks med 74 enheter som består av leiligheter med 2 og 3 soverom. Alle boligene er bygget med materialer av topp kvalitet. Fellesarealene består av bassenger (voksne og barn) og hager, og skaper et vakkert miljø hvor du kan nyte komfort og avslapning.

Dette er en bolig i Spania på Costa Blanca Nord, mellom klippene San Antonio og Cabo de La Nao, ved foten av Montgó (et beskyttet naturområde). Leilighetene har 2 bad, åpent kjøkken og stue. De store terrassene er integrert i den lyse stuen via de store vinduene. Hvert hus har en underjordisk parkeringsplass.

Disse nybygde leilighetene ligger 650 meter fra busstasjonen og bare en 15-minutters spasertur fra strendene i Jávea og marinaen. Gangavstand  også til alle slags tjenester: supermarkeder og markeder, banker, restauranter og kafeer, treningssentre, skoler (offentlige og internasjonale) og postkontor.

Takket være sin unike beliggenhet har man alle slags tjenester i nærheten, du trenger  ikke å bruke bilen.

Disse moderne hjemmene vil tillate deg å bo hele året i et rolig boligområde, med alle bekvemmeligheter. Det er også ideelt å nyte i løpet av ferien og / i helgene.

Essential-husene har luftkanal og oppvarmingssystem, et fullt utstyrt kjøkken utstyrt med stekeovn og mikrobølgeovn, keramisk kokeplate og avtrekksvifte.

Prisene vil være ut i fra valg om;
– Plassering
– Størrelse
– Leiligheter med 2 soverom fra 62-85m²
– Leiligheter med 3 soverom fra 83-91m²
– Terrasse-størrelse 20-109m²

 

OBS: Kun 1 igjen!

Read more...