Hjem » Områdene våre

Områdene våre

…Sidene våre er under oppbygging, og denne delen er foreløpig ikke klar.

*****************

En liten beskrivelse av «hva er hvor» 🙂

Spanskekysten er lang, veldig lang, og her er en liten forklaring om hva som er hvor, og beskrivelsene som blir brukt om de forskjellige;

SPANIA

Costa Blanca
Som oftest deles denne opp i Nord og Sør for Alicante, men den strekker seg fra Denia i nord til Pilar de la Horadada i sør, og i mellom her har du de kjente stedene som, Calpe, Altea, Benidorm, Alicante, Santa Pola, Torrevieja, Villamartin etc.

Costa Blanca Nord
Her er det mer fjell

Costa Blanca Sør

Costa Calida
Costa Del Sol
Costa De la Luz

PORTUGAL

Algarve

Algarve er den vakre sørlige kysten av Portugal. Det er en region velsignet med flotte strender, pittoreske fiskelandsbyer og et strålende klima som kombinert skaper den perfekte ferie destinasjonen. Algarve er fantastisk variert, og er i stand til å appellere til et bredt spekter av turister; Det er uberørte strender for familier, badeland for tenåringer, summende natteliv for unge par og historiske byer for kultur og historie

Vi spesialiserer oss på eiendom i det velkjente “golden triangle”, alle våre eiendommer vil ligge innenfor denne rammen, der de tre mest kjente ferie-resortene er Quinta do Lago, Vale do Lobo og Vilamoura:

Quinta do Lago

Quinta do Lago er et av de mest spennende og eksklusive feriestedene i Europa, og har forståelig nok noen av de mest spektakulære villaene, rekkehusene og leilighetene i Algarve. Med milevis av gylne strender, det uberørte Atlanterhavet, noen av de beste golfbanene og sportsfasilitetene i verden, og ikke minst et fantastisk valg av spisemuligheter – feriestedet er vanskelig å slå.

Vale do Lobo

Vale do Lobo var den første utviklingen av sitt slag i Algarve, og er i dag det største luksusresortet i Portugal. Det har 2 golfbaner, et omfattende tennissenter, et spa- og helsesenter, et konferansesenter samt mange restauranter og butikker. Vale do Lobo er et selvstendig samfunn som tilbyr et bredt utvalg av eiendommer i en helt unik beliggenhet ved stranden.

Vilamoura

Vilamoura handler om beliggenhet, livsstil og nytelse. Det er moderne, avslappet og elegant. Vilamoura tilbyr et eksepsjonelt utvalg av sport, underholdning, fritid og utendørsaktiviteter. Og kan skryte av en av de mest kjente marinaene i Europa.

I dag bor 10.000 fastboende i Vilamouras – villaer, rekkehus og leiligheter. Vilamoura har 12 hoteller med 40 000 senger, som tiltrekker seg over 500 000 besøkende per år. Vilamouras livs- og ferieutviklinger støttes av en omfattende infrastruktur som omfatter helse og utdanning, omgitt av et fantastisk naturmiljø.