Kontakt oss
Vi vil svare på henvendelsen din i løpet av kort tid!
SEND
Adresse
Her finner du oss
Login form
Sorry, User can NOT register!

VILLA JULIO, 3 sov. Stor Luksus Villa i San Pedro del Pinatar

Villa Julio – er en romslig romslig enebolig på ett plan med 3 soverom og 2 bad, i sentral beliggenhet i San Pedro del Pinatar.
Det er bare en tilgjengelig på en sjenerøs hjørnetomt på 250m 2 . Villaen tilbyr en imponerende «åpen planløsning» med høyt tak, ferdig med gulvfliser av topp kvalitet og to brede glassdører som fører til utendørs terrasseområde. Stuen har åpen planløsning med spiseplass og kjøkkenområde.
Nyt det naturlige sollyset med de store skyvedørene, som gir masse lys innvendig. På baksiden av kjøkkenet er det et familie-bad med vask, toalett og dusj med tre soverom som alle har garderober – master bedroom suite tilbyr et eget bad.
Utenfor villaen – et stort flislagt område med privat svømmebasseng og off road parkering.

Trapp på siden av eiendommen gir deg tilgang til det store takterrassen på 100 m2. Det er også en bod.
Ligger nær San Pedro del Pinatar med det utmerkede kjøpesenteret Dos Mares med supermarkeder, butikker, restauranter og kino. De nærliggende kystbyene Lo Pagan og Santiago de la Ribera tilbyr ikke bare flotte strender, men endeløse promenader med flott lite tapasbarer som er ideelle for å slappe av og beundre utsikten over Mar Menor. Området tilbyr også et bredt spekter av sportsaktiviteter , vannsport og golf, samt et Thalassoterapi-anlegg.

Read more...

Pueras Al Mar VIII, 3 sov. Villa i San Fulgencio, La Marina

Nye villaar i byen La Marina. Hus med 3 soverom og 2 bad, stue, kjøkken, terrasser i første og andre etasje, samt en privat takterrasse og en romslig kjeller som kan utstyres som et spillrom, kino-teater, kontor, treningsrom etc. Tomten tillater bygging av et privat basseng. La Marina er et nytt område sør for kysten, nær Elche, Santa Pola og Guardamar del Segura. Praktisk tilkommelighet. Alicante flyplass ligger bare 25 minutter unna. Avstanden til havet og strendene er ca 3 minutter med bil.

Priser fra €182’900-205’900

 

Rooms Width Length
Living room 4.96 m 3.63m
Kitchen 3.39 m 1.97m
Bedroom 3.34 m 2.05m
Bedroom 3.07 m 2.52m
Bedroom 3.07 m 3.32m
Balcony 3 m 4.01m
Bathroom 1.94 m 1.72m
Bathroom 2.14 m 1.76m
Solarium 5.57 m 2.5m
Utility room 1.76 m 1.55m
Washroom 1.76 m 1.55m
Under-build 8.98 m 3.87m
Under-build 4.91 m 10.58m
Glazed Porch 2.61 m 3.06m
Read more...

Golf Breeze SWING, 3 sov. Villa i Rojales

RESIDENCIAL GOLF BREEZE ligger i Rojales, i et av de mest kjente områdene i Ciudad Quesada.
Fantastisk utsikt til Guardamar Bay, det har blitt spesielt designet for de klientene som virkelig setter pris på den geografiske plasseringen av eiendommen deres i Spania.

Rojales er et eksepsjonelt område på Costa Blanca med alle nødvendige fasiliteter: 20 minutter fra Alicante flyplass, nær Guardamar’s strender og ved siden av «La Marquesa Golf». Moderne stil villaer med stue, 2/4 soverom, (en av disse ensuite), åpent kjøkken fullt møblert og 2-3 bad. Privat tomt med privat tilgang til komplekset, terrasse, parkeringsplass, felles svømmebasseng og valgfritt privat basseng. Middelhavs-hage og en fantastisk takterrasse med fantastisk utsikt.

Priser fra €219’900-249’900

Read more...

Monte Vista, 3 sov. Villa i Pilar de la Horadada

NY RELEASE (FASE I)

Helt og/eller delvise sammenkoblede villaer med store takterrasser
Dette nye prosjektet «Monte Vista»  i boligområde Pilar de la Horadada, har sjenerøse åpne terrasser og store takterrasser.

Disse villaene vil bli bygget på ett plan og består av …
en stor romslig åpen stue med spiseplass og separat kjøkken som kommer utstyrt med komfyr, stekeovn og avtrekksvifte.

De 3 doble soverommene er alle utstyrt med garderober og master harr en-suite, det er også et familie bad og vaskerom – alle 3 soverom har tilgang til en unik lukket uteplass.

Utenfor eiendommen …
en terrasse med gangvei og uteplasser som tilbyr mange alternativer for et privat basseng (tilvalg), innkjørsel for parkeringsplasser og en ekstern trapp for å få tilgang til takterrassen.

Eiendommene er også utstyrt med forhåndsinstallert air-con og forhåndsinstallasjon for satellitt-TV.

Dette «eksklusive» komplekset tilbyr boliger som ligger nær alle fasiliteter, parkområde, gangavstand til barer, butikker og restaurant. En gangsti er bare en kort 10 minutters spasertur unna som gir deg en direkte rute til strendene.

Vårt «Show house’ har en rekke ekstra utstyr tilgjengelig, hvis du ønsker å kjøpe noen av disse, full detaljer og priser er tilgjengelige mens du ser på hjemmet.

 

Priser fra €189’950 – 279’950 avhengig av tomtestørrelse, plassering og tilvalg

Read more...

Laguna Rosa, 3 sov. Villa i Torrevieja

Nye hus klare i Torrevieja – Alicante.
Rett ved den rosa lagunen!

Bolig i 7 uavhengige villaer med privat basseng

Denne vakre villaen består av tre soverom, moderne åpen kjøkkenløsning, romslig og full av naturlig lys, stue, to fullt utstyrte bad, takterrasse med fantastisk utsikt over salt innsjøen (den rosa lagunen), balkong, privat svømmebasseng og garasje.

For de som leter etter en moderne og elegant eiendom nær alle lokale fasiliteter, ligger Habaneras kjøpesenter bare 5 minutter unna med bil.

 

Priser fra €210’000-269’000 etter beliggenhet og tilvalg

Read more...

Villa CUPRITA, 3 sov. Villa i Ciudad Quesada

Ciudad Quesada ble grunnlagt på 70-tallet som et boligområde, men har i dag mer enn 100 butikker, barer, restauranter, supermarkeder, og naturligvis, sin anerkjente golfbane. Nærheten til AP-7 gir området meget gode forbindelser til både Alicante, Murcia og Elche. I tillegg befinner byene Torrevieja og Guardamar seg bare noen få kilometer unna, slik at man er på disse strendene i løpet av knapt 15 minutter.

Hvis du vil leve i dette miljøet, gir vi deg muligheten til å kjøpe et hjem som virkelig passer til dine behov. Her er et bredt utvalg av a la carte villas, med 2, 3 og 4 soverom. Foretrekker du den moderne eller Middelhavs-stil, her kan du velge i flere stiler?

Read more...

Villa SITULA, 3 sov. Villa i Ciudad Quesada

Ciudad Quesada ble grunnlagt på 70-tallet som et boligområde, men har i dag mer enn 100 butikker, barer, restauranter, supermarkeder, og naturligvis, sin anerkjente golfbane. Nærheten til AP-7 gir området meget gode forbindelser til både Alicante, Murcia og Elche. I tillegg befinner byene Torrevieja og Guardamar seg bare noen få kilometer unna, slik at man er på disse strendene i løpet av knapt 15 minutter.

Hvis du vil leve i dette miljøet, gir vi deg muligheten til å kjøpe et hjem som virkelig passer til dine behov. Her er et bredt utvalg av a la carte villas, med 2, 3 og 4 soverom. Foretrekker du den moderne eller Middelhavs-stil, her kan du velge i flere stiler?

Read more...

Sun Golf Villas, 3 sov. i Pilar de la Horadada

Sun Golf Villas med 3 soverom i Pilar de la Horadada.

Dette nye prosjekt med moderne villaer ligger i Pilar de la Horadada. Komplekset består av kun 12 villaer. Hver villa er bygget i 2 etasjer med takterrasse. I første etasje finner du et åpent kjøkken i forbindelse med spisestue og stue. De store skyvedører fører ut til terrassearealet, hvor det er plass til et svømmebasseng. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alle hvitevarer. I første etasje er det også et soverom med innebygde skap og et komplett bad  med speil og dusj vegg. I andre etasje  er det 2 soverom med bad. Fra det ene av de to soverommene har du utgang til en stor terrasse. Det er trapp fra andre etasje opp til takterrassen.

Pilar de la Horadada ligger 3 km  fra stranden ved El Mojon . Regionens hovednæring er landbruk, så området er omgitt av frukt plantasjer, citrus lunder og pastorale gårder.

 

Priser fra 206’900-259’900 utifra beliggenhet og tilvalg

Read more...

LOMA De la Laguna, 3 sov. Villa i Los Montesinos

Loma de la Laguna er et boligområde som ligger på Costa Blanca, i den koselige landsbyen La Herrada, kjent for sin deilige mat 🙂

Los Montesinos er en by som ligger i den sørlige delen av provinsen Alicante. Det huser et stort antall tjenester som restauranter, butikker, apotek, skoler mm. Området har gode forbindelser til N-332 og AP-7, noe som gjør at du kan enkelt nå Alicante, Elche, eller strendene i Guardamar og Torrevieja. Et par minutter fra supre restauranter, i nordlig retning, er La Herrada landsbyen, et rolig og hyggelig boligområde. La Herrada har et kjøpesenter med et supermarked og andre fasiliteter.

Loma de la Laguna er dannet av frittstående villaer med 3 soverom, bygget på tomter fra 200 m². Du kan velge mellom modell med eller uten solarium. Alle boliger er utstyrt kjøkken med hvitevarer, sikkerhet dører, pre-installasjon av klimaanlegg kanalene og tomt med privat svømmebasseng mm.

Read more...

Marabu Lagoon, 2 sov. Leilighet i Ciudad Quesada

Nytt kompleks med 20 leiligheter, som ligger i den populære kommunen Ciudad
Quesada i Rojales. Kun 10 minutters kjøring til de spektakulære strendene på
Guardamar og Torrevieja, og i nærheten av den vakre naturparken Lagoons
av La Mata. Med alle nødvendige fasiliteter, som supermarkeder, banker,
apotek, barer og restauranter, er dette det ideelle stedet for de som har lyst til å flytte permanent, eller for de som leter etter et feriehus.

Byggene kommer i to faser, begynner med blokkene 1 og 3. Det er to
Modeller å velge mellom: Leilighet i første etasje med hage og øverste etasje
leiligheter med privat solarium. Alle leilighetene har aircondition og
har 2 soverom og 2 bad (ett en-suite), åpen stue og
kjøkken, med tilgang til terrassen fra salongen. Første etasje leilighetene
inkluderer en overbygd terrasse og hage. Mens toppetasjesleilighetene inkluderer en
romslig takterrasse, som kan nås fra terrassen.

Fellesområdene inkluderer et basseng og et avslapningsområde, og grønne gangveier
mellom blokkene. Hver leilighet har privat parkering på stedet.

Tomteoppsett

Plantegninger:
Leilighet 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

 

Read more...