Kontakt oss
Vi vil svare på henvendelsen din i løpet av kort tid!
SEND
Adresse
Her finner du oss
Login form
Sorry, User can NOT register!

SaliSol Hills. 3 sov Luksus i fjellet i Finestrat

SaliSol Hills er et nytt prosjekt av villaer i Balcony of Finestrat-området. Det bygges ut et kompleks med høy kvalitet og med oppdatert konkurransedyktig pris. Det ligger nær Benidorm og med panoramautsikt over havet og på «Puig Campana» -fjellet.
I SaliSol Hills nyter du ro og natur.
Ved siden av den sjarmerende landsbyen «Finestrat» ​​og bare 6 minutter fra temaparken «Terra Mitica». Alicante –
Elche flyplass ligger 57 km fra villaene.

Beliggenhet
SaliSol Hills ligger 10 minutter fra Benidorm og bare 2 km fra Finestrat. Turen til Tierra Mitica vil ta 6 minutter hvor du kan tilbringe hyggelig tid med familien. Hvis du vurderer å kjøpe et hus for helligdager, er dette et godt valg. Flyplassen Alicante – Elche ligger mindre enn 60 km fra villaene. Fra Benidorm til Alicante kan du gå med buss, og det tar ikke lenger enn 1 time. Det er også mulig å ankomme sentrum av Alicante med TRAM.

 

PLANTEGNINGER & BESKRIVELSE

Read more...

Levansur. 2 sov. Leilighet/Bungalow ved Mar Menor

Levansur er et lite boligområde med bare 11 bungalower, lokalisert i Lo Pagán. Du kan velge mellom første etasje med hage og øverste etasje med takterrasse, alle med 2 soverom med 2 bad og med kvalitet i minne. I tillegg er stranden bare 650 meter unna.

Lo Pagán er et distrikt i San Pedro del Pinatar, nord for Mar Menor på Costa Calida. Selv om det tradisjonelt har vært ansett som et turistområde er det et økende antall mennesker som flytter hit, tiltrukket av det milde vinterklimaet. De helsemessige fordelene ved gytjebad, som er typisk for regionen, eller det rolige vannet i Mar Menor har favorisert veksten av Lo Pagán, som nå byr på alle typer tilbud. Blant alle dets strender uthever Playa de la Puntica eller de los Barros seg. I tillegg er dets utmerkede beliggenhet bare 5 minutter fra kjøpesenteret Dos Mares.

Prisoversikt

 

Read more...

Palmeras Sun IV. 3 sov. Villa i San Pedro del Pinatar

Romslige villaer med 3 soverom og privat basseng, nærme sentrum av Pilar de la Horadada

Palmeras Sun IV ligger i Pilar de la Horadada kommune. Husene er med moderne design og bestående av tre soverom (med direkte tilgang til en romslig terrasse), to komplette bad, fullt utstyrt kjøkken og åpen stue / spisestue som fører til en flislagt hage, privat svømmebasseng og off -road parkeringsplass.
Denne utbyggingen er omgitt av alle tjenestene som tilbys av byen og mindre enn 900 meter fra sentrum.
Pilar de la Horadada er en kommune som ligger sør for fylket Alicante, og som ligger ved Middelhavet. Strendene er av fin sand med krystallklare og rolige farvann. Et klart eksempel er den naturlige stranden i Las Higuericas, hvor du vil nyte lange turer på Middelhavets bredder omgitt av naturen.
Hvis du liker å trene, har denne kommune et bredt spekter av sport. I marinaen i Torre de la Horadada finner du ulike vannaktiviteter som du kan øve deg gjennom hele året. I tillegg har Pilar de la Horadada fantastiske kommunale idrettsanlegg, hvor du finner flere tennis- og padlebaner, fotballbane, oppvarmet basseng, klatrevegg, blant annet.
For elskere av golf ligger Lo Romero Golfbane integrert midt i naturen, med 18 hull. I tilleggfinnes det flere turstier, som blandt annet består av Rio Seco-ruten som kommer fra Pinar de Campoverde til Mil Palmeras.
I denne byen kan du nyte gjennomsnittlige årlige temperaturer på 18ºC med mer enn 3200 solstimer per år, et perfekt sted å nyte alt det denne kystbyen har å tilby.

Read more...

Palmeras Gold IX. 3 sov. Villa i San Pedro del Pinatar

Enebolig med eget basseng

Boligområde bestående av villaer i moderne stil med 3 soverom, 2 bad, hage og privat svømmebasseng med boblebad.
I første etasje finner du et lyst åpent kjøkken (inkludert hvitevarer) og stue med tilgang til den vakre private hagen. Det er også et soverom og et bad. I første etasje er det ytterligere 2 soverom og bad, hovedsoverom med kommode. Fra begge soverommene har du tilgang til en fin terrasse på 19m2.
Du har også muligheten til å legge til en takterrasse.
Hagen er ferdig med kunstgress rundt bassengområdet og et palmetre.
Palmeras Gold IX ligger i San Pedro del Pinatar, omgitt av parker, skoler og bare noen få meter fra sentrum og litt over to kilometer fra stranden.
Eiendommen ligger i et rolig område å bo, i nærheten av Las Salinas, hvor du kan kose deg på stranden med «Los Lodos», det er et veldig viktig naturområde i Spania. I nærheten av strendene i San Pedro del Pinatar er det likevel innen rekkevidde for alle de nærliggende fasilitetene, som helsestasjon, butikker, Thalassia spa-senter og et bredt utvalg av restauranter og tapasbarer. Godt koblet til offentlig transport. Flyplassen i Murcia ligger bare 35 minutter unna, sammen med mange andre attraksjoner du kan glede deg over denne vakre delen av kysten.

Read more...

Altea Beach, 2 sov. Leiligheter på Mascarat-stranden i Altea

Leiligheter på stranden «Mascarat» i Altea. Disse leilighetene, som ble bygget i 2004, har så langt vært utleieleiligheter.

Alle leilighetene er på 82 m2 og består av 2 soverom, 2 bad, separat kjøkken, stue og store terrasser.
Kjøkkenet er utstyrt med alle skap og hvitevarer. AC er installert i stuen og soverommet.
Alle leilighetene har badekar, parkeringsplass og et lagerområde på 35 m2 med havutsikt. Noen bruker dette som en ekstra stue, lekerom eller treningsstudio.
Leilighetene som ligger rett på stranden har en fantastisk havutsikt. Gangavstand til marinaen, barene og restaurantene.

Før du overtar, vil leilighetene bli gjennomgått og om nødvendig malt og laget i orden.

Read more...

Villas Pilar, 3sov. Villa i Benijofar

Nøkkelferdig, med alt inkludert: møbler, hvitevarer, klimaanlegg, svømmebasseng, belysning, elektriske persienner, etc. Klart til å flytte inn!

Fantastisk nytt prosjekt med 6 tomannsboliger med privat basseng (18M2) og solarium som ligger ved siden av Parque Cañada Marsa i byen Benijofar, innen gangavstand til alle slags fasiliteter som supermarkeder, barer, restauranter, apotek, medisinsk senter, bakerier, forretningssenter og mer.

Disse eiendommene ligger på en stor tomt fordelt på bassengområdet, parkeringsplass, rekkehus og grønn sone. Når du kommer inn i villaen og en koselig entré som ønsker deg velkommen og gir deg tilgang til det åpne kjøkkenet – stue – spisestue med en naturlig flyt. Store glassdører gir tilgang til hagen. Fra kjøkkenet får du tilgang til et galleri. I tillegg er det i 1.etg et dobbelt soverom med garderobe og et stort dusjrom. En flott trapp fører opp til andre etasje med 2 romslige soverom, begge med garderober, master med eget bad og et familiebad. En stor sørøstvendt balkong fullfører andre etasje. Trappen fra andre etasje opp til din private takterrasse på 18m² som gir en fantastisk utsikt over områdene rundt og fjellene i det fjerne.

Read more...

ALYSSA VILLAS, 3 sov. Villa 200m fra stranden i Torre de la Horadada

Vakre villaer fra Alyssa ligger bare 200 meter fra sjøen.

Denne nye bebgyggelsen med 18 eksklusive villaer med 3 soverom, ligger bare 200 meter fra Las Higuericas-stranden i Torre de la Horadada.

Alle villaene har tre soverom og to bad, en lys og luftig stue tilknyttet et moderne åpent kjøkken og overbygd terrasse. De har også en takterrasse med utsikt over Middelhavet og sandstranden ligger bare 200 meter unna. I den store hagen er det plass til privat basseng, som kan bygges som opsjon (12.500 €, 3x3m)

Elektriske persienner
takterrasse
200 m til sandstrand
Stor villa – 106-109 m2
500 m til buss
I nærheten av Marina
Toppadresse for ferier og fritid!

Read more...

San Pedro Villa, 3 sov. Villa i San Pedro del Pinatar

Et helt nytt boligkompleks som ligger i det privilegerte området Villa Alegría, i San Pedro del Pinatar, bare 1 km fra de beste strendene i Mar Menor og Middelhavet.

Den første byggefasen består av 2 villaer med 3 soverom med privat basseng, 14 romslige 4-roms duplex (rekkehus) og 12 nydelige 2-roms leiligheter og penthouse i første etasje.

Disse romslige villaene skal bygges på tomter på ca 265 kvm med privat basseng, hage, garasje og bod i kjelleren, 3 doble soverom (1 bad med garderobe), 2 bad og 1 toalett.

I boligkomplekset er det også et vakkert fellesområde med svømmebasseng.

San Pedro del Pinatar er en liten typisk spansk fiskevær der mange spanjoler fremdeles bor permanent.
Denne regionen føles mindre turistifisert enn Costa Blanca.

Eiendommen har underbygd parkering, privat hage og et privat svømmebasseng.

  • Bebygget areal 290.00 m²
  • Kjeller areal 135.00 m²
  • Grundareal 165.00 m²
Read more...

Ribera Blue, 3 sov. Villa ved Mar Menor

Fabelaktig villa beliggende i Santiago de la Ribera, omgitt av furuskog og rolig område, nær de fantastiske strendene i Mar Menor og Paseo-promenaden med restauranter, banker, medisinske sentre, etc. Villaen er fordelt på 3 soverom med garderober og 3 bad. Bygget på to nivåer, med utmerkede kvaliteter, den har masse ekstrautstyr, for eksempel et privat basseng, ligger på en tomt på 317m2, fullt utstyrt kjøkken med high-end SIEMENS apparater, granitt, parkettgulv med porselenfliser og kunstgressområder.

Utendørs dusj nær bassenget , utendørs grill og en vask med dobbel vask og uttrekkbare kraner. Skyvende automatisk garasjeport.

Read more...

Tindra Premium, 4 sov. Luksus Villa i San Javier/Mar Menor

Denne luksuriøse villaen ligger 1,5 km fra de vakre strendene i Santiago de la Ribera ved Mar Menor. Alle villaene ligger på store tomter og har en drømmeplassering ved siden av alle mulige fasiliteter som restauranter, tapasbarer, trenings- og spasenter, vannsport og 800 meter fra det store kjøpesenteret Dos Mares.
Villaen består av et moderne åpent kjøkken i en stor stue med store vinduer, 3 soverom med garderobe, 3 bad med gulvvarme, et privat svømmebasseng og garasje.

Mar Menors varme og rolige vann er bare 1,5 meter dypt og gjør dette til det ideelle stedet for barn og alle slags vannsport som paddleboard og kajakk.
Den vakre bukten og de berømte gjørmebadene i Lo Pagan ligger bare 5 minutter unna, og anbefales for de som lider av leddgikt og andre revmatiske forhold eller hudproblemer.

Perfekt, fredfullt og vakker beliggenhet kombinert med luksus.

Read more...