Kontakt oss
SEND
Vår adresse:
Norge: Ila Alle 72, 1605 Fredrikstad
Mobil: (+47) 41 42 20 20
Spania: Carrer Montserrat Caballé 14, viv. 13, La Marina
Login form
Sorry, User can NOT register!

2 soveroms koselig hjørne-rekkehus med takterrasse i San Luis/El Chaparral – Torrevieja

Renovert bungalow til salgs i utkanten av Torrevieja i San Luis / El Chaparral. Dette er en rimelig bolig i Spania som har et boareal på 60m2 og består av 2 soverom, og soverommet har tilgang til en indre spiraltrapp og har eget bad, og har tilgang til det romslige 10m2 takterrassen som har utsikt over salt-innsjøen, dusjrom i første etasje, stue / spisestue, åpen kjøkkenløsning med tilstøtende vaskerom / bod og fliselagt terrasse som er fin å ha til vintersolen. Eiendommen har også en lite vedlikeholdskrevende hage og terrasse som er sydvestvendt og får derfor mye sol. Selges fullt møblert og nøkkelklart. Ligger i et rolig område med park og grønne områder i nærheten og en kort spasertur til lokale fasiliteter i El Chaparral inkludert medisinsk senter, apotek, banker, lokale butikker, kafé-barer og restauranter og en 10 minutters kjøretur inn i den livlige havnebyen Torrevieja som tilbyr milevis av sandstrender og en rekke fasiliteter og aktiviteter, inkludert vannsport, badeland, bowling, kino, kjøpesenteret Habaneras, håndverksbutikker og nattgatemarkeder.

Read more...

2 soveroms bungalow med takterrasse i El Chaparral – Torrevieja

Bungalow i toppetasjen med nydelig solrik og privat takterrasse. Denne skjønnheten av en bolig i Spania har 2 soverom, 1 komplett renovert bad, god stue med spiseplass og stort åpent kjøkken, stor takterrasse med nydelig utsikt over saltsjøene. I dette komplekset har vi et vakkert fellesbasseng. Butikker, barer, etc. ligger 5 minutters gangavstand fra eiendommen.

El Chaparral er en område som ligger bare 3 km nord for storbyen Torrevieja på Costa Blanca Sør. Det ligger ved siden av Torrevieja naturpark, som har en veldig variert fauna og salte laguner, en av dem kjent for sin slående rosa farge. Aquapark Flamingo badeland inkluderer slyngende og fargerike rutsjebaner og utendørsbassenger. Det er noen små kjøpesentre med steder som serverer kaffe med ristet brød eller engelsk frokost hele dagen og med kinesisk matbufférestauranter. Karaoke og livemusikk tilbys i barene i nabolaget.

Boligen er også innen rekkevidde til de mange fantastiske strendene på denne kyststrekningen, alle med «blått flagg» -status for renslighet og sikkerhet.

Read more...

3 soveroms rekkehus med takterrasse i Torrevieja

Sørvendt rekke-hus i Torrevieja, med takterrasse.
Eiendommen tilbyr 3 soverom, 2 bad, stue / spisestue, amerikansk kjøkken med vaskerom, takterrasse, delvis fliselagt terrasse og romslig, solrik hage, terrasse, bod og lukket garasje.
Selges fullt møblert og nøkkelklart med air conditioning. Rolig område med svømmebasseng for beboere.

Read more...

Studioleilighet i El Chaparal, ved Torrevieja

Studioleilighet på 34m2 i El Chaparral – Avda. Robleda, utenfor Torrevieja – Costa Blanca, med retning mot sørøst. Leiligheten har en liten inn-glasset terrasse på 6m². Kjøkkenet er renovert.
Ferdig møblert og klart til å flytte inn.

  • Felles solarium
Read more...

4+ soveroms Vakker Villa i El Chaparral, Torrevieja

El Chaparral, Torrevieja, vakker Villa i Spania på 160m² på en tomt på 400m² med 4 soverom (mulighet for flere soverom) og 3 bad. Villaen i Torrevieja har en stor stue med peis og åpen kjøkkenløsning, separat spisestue, amerikansk kjøkken med vaskerom, sørvendt terrasse med utsikt over privat basseng.

Glassert terrasse med fin åpen utsikt, kjeller omgjort til 2 soverom, bad og stue.

Selges full møblert og utstyrt. Gangavstand til alle fasiliteter og 500m fra den Norske sjømannskirken

Read more...